Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Én eddig csak a Repsol olajjal voltam megelégedve, a Castrol mind felejtős. 10W/40 6000 km-enként, ha van benne pályanap, vagy gumi durrantás akkor sűrűbben. Nem sok tapasztalatom van, csak 2 kilences, és egy Z1000. Van a fórumon akinek egyszerre van 3-4 kilencese is, őket is érdemes meghallgatni.
Na látod ez való neked!
Mintha neked tervezték volna!
Na akkor álj rá az ügyre és megyek én is
hid el kenyelmesebb mint az auto. idöben meg ugyan annyi. raadassul meg a nemeteknel van am dzsiiiiiiiiiiii.
Nm mondod kockásra ülöd a feneked mire kiérsz
Lassan megyek amúgy is döglődik a fórum szerintem mindenki siratja ezt a szar időt egyedül Pipi térdel a házi oltár előtt jobb idő után imádkozik
te lennel az 5.motoros tars. most is a züüüdel vagyok kint.
rendben
Addig még dumálunk.Ha meg tudsz valamit dobj egy mailt.Kössz
3 het meg
holnap lesz rola szo. most van elökeszites alatt
Meg kaptam csak az a gáz hogy a lakatos meló az idegen nekem.Mikor jössz haza?
mikor?
Egyet ertek veled csak penzböl lehet megelni. irtam neked az iwiwen.
Két árajánlatom van leadva kb a munka díj (900.000.-)de már egy hónapja ülnek rajta,most sógor kint van gipsz kartonozni ha nem lesz meló akkor megyek én is eddig azért halogattam hogy meg legyen a c jogsi most hogy meg lett akkor gyűrni kell az ipart.
Apszolut nincs megredelesed vagyis kevesebb mint tavaj ilyenkor Nem igerek semmit,de szetnezek a területen.
Minden meló érdekel ha még egy hónapig nem változnak a dolgok akkor usgyi kifele nincs mese
Pipinek jó lett a az első fékje még kép is van róla
Ezt most komolyan mondod? Gondolom hosszu tavra erdekel.
Persze intézhetnél valami kinti asztalos munkát
Meg nemetben. Mert segithetek valamiben?
Merre vagy Fux ?
Le maradt a jo estet urak. No persze jobb idöt