Neheztelek, mer azé vannak a hétköznapok, hogy akkor töltse meg az ember a zsebét a hétvége meg azér van, hogy akkor rázza ki a zsebéből a lét...
Még Tevébe biztam utolsó bástyaként de hát... Ha vóna ilyen legyintős figura most azt raktam volna a mondat végére...
Eras ha te ráérsz gyere el sátrat sem kell hoznod azt viszek én na mit szólsz...
Teve meg ha féltékeny lesz úgysem talál minket abban a nagy tömegben...
Cimborám is besz*pta a melót pedig 1 hónapja szólt hogy kell neki ez a 7vége. Úgyhogy egyedül maradtam, gondoltam elmegyek veletek de látom ez sem megy.
nem tudom de azért szerintem Szekit is kérdezd meg talán tud segiteni dörzsöld a monitort és megjelenik mint a Aladin szellemes haverja azért remélem nem lett komoly bajod
kispara ezt a esés helyszinén kaptad le?vágott póló.....hullazsák.... de legalább a fődet ki kefélhetted volna belőle még mi előtt meg utálsz csak jót akarok de ijen árral rajtad marad
rutinpályán praclilóbálós?ilyet babszival csináltam utoljára, valamikor a 80-as évek végefelé.
én is t.bányán vizsgáztam és nem kellett kézzel hadonászni,elfogadták az irányjelző használatát, így mennyivel egyszerűbb volt
jól van na most nem akartam fényezni a szép kis segged, mert a végén még ráizgul valamelyik , ja és ne 200 al kanyarogjál csaje, külömben is már rájöhettél volna azért nincs indexed hogy kirakd a praclidat, mivel ha jól tudom hamarosan rutinvizsga, a sikeres rutin után azonnal kapsz indexeket is
én nem mondtam hogy szar sőt szeretem nagyon,de ilyen hosszú útra nem indulnék el csak ha teljesen átvan nézetve. Ha jól tudom van mit kicserélni rajta folyik belőle ez-az.ha nem lenne gondolod vennék magamnak szar fostalicskákat?akkor addíg nem motoroznék amíg össze nem gyűjtenék egy olyan mocira ami tetszik.ja index sem ártana,200-nál elég szar kitenni a karomat
hé csaje, nem pártolnám azt hogy egyedül menj, a jogsi is jogos, de a motor müszaki állapotára hivatkozni nem, hajól emlékszem, és javits ki ha tévedek, de 2 éve jópárezer kilométert beleverettünk a vasba, ugy hogy a kis valagad is néha berezgett 270-nél, ugyhogy ne fikázd, sok csaj örülne ha egy ilyen zx10et toltak volna a picsájuk alá, jobban örülnél egy karcmentes MITÓ-nak vagy valami 2 ütemü szarládának?
Véleményem szerint akármilyen irányár, ha yosi is, régi fajta, max a végében lehet beütve jel. Palást cserés rajta, első bilincs is... Gyári hibátlan dobot lehet találni 30-50ért akár, így te még akkor is jó vagy, ha 15be eladod. De te tudod, nem akarom rontani a bizniszed, bár aki ezt olvassa az már nem fog 30ezres ajánlatot tenni se, sorry
Még Tevébe biztam utolsó bástyaként de hát... Ha vóna ilyen legyintős figura most azt raktam volna a mondat végére...
Eras ha te ráérsz gyere el sátrat sem kell hoznod azt viszek én na mit szólsz...
Teve meg ha féltékeny lesz úgysem talál minket abban a nagy tömegben...
Neked nem lett bajod?
Vecsési bontó. +36 20 974 5559
öszetört a gépem ma !
:(
zx9r idomokat keresek mindent
96 évjárat
gáz kar !
minden érdekelne kárlek segitdetek!
én is t.bányán vizsgáztam és nem kellett kézzel hadonászni,elfogadták az irányjelző használatát, így mennyivel egyszerűbb volt
Véleményem szerint akármilyen irányár, ha yosi is, régi fajta, max a végében lehet beütve jel. Palást cserés rajta, első bilincs is... Gyári hibátlan dobot lehet találni 30-50ért akár, így te még akkor is jó vagy, ha 15be eladod. De te tudod, nem akarom rontani a bizniszed, bár aki ezt olvassa az már nem fog 30ezres ajánlatot tenni se, sorry