Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is örülök hogy végre valami cseppen de ha rá ütök az ujjamra akkor rád gondolok de azért kössz
Fropi=profi
Hozd Őket kécskére szerintem az én asszonyom úgyse lesz bár ki tudja, ha nagyon ki akar velem b.szni akkor eljön...
Hozzad se miattad megyunk!
Ott legelabb talalkozunk egymassal
ha tele vagy meloval szolj batran!
Frofi vagyok a fa munkaban
Akkor sokkal jobban tennéd, ha el sem hoznád ez nekem elég kifogásszagú...
Mond azt, hogy nem vagy kíváncsi a retkes pofámra sokkal hamarabb elhiszem és az őszinteség is mindíg célravezetőbb mint a handa-banda...
aha neked kettőt félre teszek
Menj inkabb bufesnek!
A lányokat...
az utasom haza kell vinni este .
Persze és ingyen kolbászt osztogatok a lányoknak
Amúgy 200nm lambéria vár rám utána be kell bútorozni
Akkor teve addig még összebeszélünk, Szöllőről lehet-e tudni valamit?
Eksün, azt te mé nem bírsz ott maradni? Erre a hétvégére gyúrtál egész évben mi változott?
én szintén szombat reggel ,és szombat este haza .
pipi mi erikával 2 napra terveztünk, sajna dolgozom pénteken, azért nem tudok pénteken menni, de reggel 7 kor leadom a melót és goooooooooooo
Hol melozol balcsin es mit?
Remelem bufes leszel
Kuldom a kepeket Jimy!
Epp levelbe formazom oket
Pipi ha 15én tarod a bulit akkor egy napra beszállok mert 16án már a balcsin kell gályáznom de azért a töményet elviszem had örüljetek
20 eves fejjel
Nem 120
Nem regota motorozom de hidd el nem 120 eves fejjel motorozom
Szamitok en is minden szarra ami kozbe johet
Lattam inogtal a szel miatt ,addig nem is roltettem .
Mikor lehuzodtal akkor tekertem meg a kormanyon is
Fazi az sehol nem előz, ha pipi nem akarja...
A lényeg az lenne, ha valaki utánn mégy az lásson...
Nagy sebességnél nem számítasz senkire, hogy rádelőz, simán cikázhatsz ótópályán külsőbe belsőbe, (egyedül)de, ha motoros kistársad ott balfaszkodik melletted valahol Nem mersz a sávodból kimozdulni... Próbáltam én oldalra kinézni, hogy ott vagy-e, de a szél majdnem körbetekerte a fejemet bukostúl szemüvegestűl...
En soros vagyok de akkor tomenyt viszek
Kaját, bort, sört, üdítőt, kávét, süteményt szállást állom. Nektek a töményről kell gondoskodni Ha mindenki, hoz egy fél litert az már megfelelő mennyiség lesz...
Lehet asszony befenyítette.