Akkor sokkal jobban tennéd, ha el sem hoznád ez nekem elég kifogásszagú...
Mond azt, hogy nem vagy kíváncsi a retkes pofámra sokkal hamarabb elhiszem és az őszinteség is mindíg célravezetőbb mint a handa-banda...
Akkor teve addig még összebeszélünk, Szöllőről lehet-e tudni valamit?
Eksün, azt te mé nem bírsz ott maradni? Erre a hétvégére gyúrtál egész évben mi változott?
Nem regota motorozom de hidd el nem 120 eves fejjel motorozom
Szamitok en is minden szarra ami kozbe johet
Lattam inogtal a szel miatt ,addig nem is roltettem .
Mikor lehuzodtal akkor tekertem meg a kormanyon is
Fazi az sehol nem előz, ha pipi nem akarja...
A lényeg az lenne, ha valaki utánn mégy az lásson...
Nagy sebességnél nem számítasz senkire, hogy rádelőz, simán cikázhatsz ótópályán külsőbe belsőbe, (egyedül)de, ha motoros kistársad ott balfaszkodik melletted valahol Nem mersz a sávodból kimozdulni... Próbáltam én oldalra kinézni, hogy ott vagy-e, de a szél majdnem körbetekerte a fejemet bukostúl szemüvegestűl...
Kaját, bort, sört, üdítőt, kávét, süteményt szállást állom. Nektek a töményről kell gondoskodni Ha mindenki, hoz egy fél litert az már megfelelő mennyiség lesz...
Ott legelabb talalkozunk egymassal
Frofi vagyok a fa munkaban
Mond azt, hogy nem vagy kíváncsi a retkes pofámra sokkal hamarabb elhiszem és az őszinteség is mindíg célravezetőbb mint a handa-banda...
Amúgy 200nm lambéria vár rám utána be kell bútorozni
Eksün, azt te mé nem bírsz ott maradni? Erre a hétvégére gyúrtál egész évben mi változott?
Remelem bufes leszel
Epp levelbe formazom oket
Nem 120
Szamitok en is minden szarra ami kozbe johet
Lattam inogtal a szel miatt ,addig nem is roltettem .
Mikor lehuzodtal akkor tekertem meg a kormanyon is
A lényeg az lenne, ha valaki utánn mégy az lásson...
Nagy sebességnél nem számítasz senkire, hogy rádelőz, simán cikázhatsz ótópályán külsőbe belsőbe, (egyedül)de, ha motoros kistársad ott balfaszkodik melletted valahol