van eladó idomom zx6r-re (2001-es) bal oldaidom (teljesen sértetlen), fejidom (jobb oldala súszás sérült de nem törött nem is repedt) Jobb oldaidom és faridom törött! oldalidom javítható, farból hiányzik egy darab... Esetleg ha valakit érdekell irjon és megegyezünk.. (képet kérésre csinálok)
Ha jól tudom papír alapú lamella van a motorban!? Szerintem az olaj a ludas!Nem fér össze a lamellával!Az acél lamelláid a leirtak szerint OK! A MOL jó olaj!Mondhatnám hogy tökéletes!
Sziasztok "kilencesek"!
Kb. kettő hete, egyenlőre boldog tulajdonosa vagyok egy 2002-es, F1-es zx-9r-nek.
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, és annak is hogy ilyen népes a tábora.
ja hogy az olaj még mindig olcsóbb mint a kuplung cucc miért nem beszélsz szekivel hátha tud valami okosat neki mindig van a kosárba vagy ládába valami szét kapva
Tudod Bogyesz a rugószett cseréje után is megoldódott,úgy 50 km-re.
Ezért már csak nyugtával dicsérném a napot!
Bár nemrég megint voltam űzni a városban,és nem volt vele gond!
Örülnék,ha megoldódott volna,de még egy olajcsere belefér,csak ne kelljen komplett új kuplung bele!
gixer!ha jó a zozoé,vedd meg azt az enyim ilyen csaak jelenleg Szeki barátomnál van eladáson de még nem jelzett hogy eladta igy gondolom még megvan!van még a vasadhoz komplett hátsó lengéscsillapitóm a csapágy részei is megvan az 10pénz
Remélem,hogy igazad lesz,és már csak max egy olajcsere van hátra!
Legközelebb össze motorozhatunk.
Szép a géped.
Kb. kettő hete, egyenlőre boldog tulajdonosa vagyok egy 2002-es, F1-es zx-9r-nek.
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, és annak is hogy ilyen népes a tábora.
Ezért már csak nyugtával dicsérném a napot!
Bár nemrég megint voltam űzni a városban,és nem volt vele gond!
Örülnék,ha megoldódott volna,de még egy olajcsere belefér,csak ne kelljen komplett új kuplung bele!