A nyafkák akarnak csak egynapos bulit, én péntektől kimenőn vagyok.
Csak az utasom szombaton ér rá, ezért mennék szombaton, vasárnap meg dolgozik, kocsival nem akar jönni, mert szeret motorozni.
Élő Tisza nincs messze de akar a franc pezázni. Én főzők és iszok, ti isztok Valahonna szerválni kéne egy cd játszót, mert ha este tetőfokára hág majd a hangulat akkor azt vonyíthatunk kórusban Eddára, Pokolgépre, Lordra, Baetrichere, tankcsapdára
Viszont cd nektek kell hozni nekem az összes zene ami van az a rádió class fm az autóba...
Hát az jó mert azért vettem ki szabadot péntekre, hogy tudjak menni veletek...
Két hete másról sem írkáltok eksünnel. most meg a végén az is kiderül, hogy el sem jöttök. Tudod ha másra nem is de kettőtökre számítottam
Még téged meg is értelek, mert te ahová tudsz el is jössz és két család mellett nem úgy ugrál mindíg az ember ahogy szeretne, de Eksönfiú még egy hosszút sem ment idén, csak azért, hogy el tudjon jönni madárra, legalábbis be volt zsongva mint egy elsőbálozós
Én konkréttan a fórumos team miatt mennék... Biztos nagyon érdekessek a drag autók és motorok, meg a stuntos fiúk ahogy dobálgatják el maguk körül az összetákolt motorjaikat, de nekem az ilyesmiből szerintem egy fél óra bőven elég Látni ugyse nagyon látom, hallani meg messzebről is lehet, mondjuk egy sörsátorból. Határozottan én ezt úgy gondoltam el, hogy ki péntek ki szombat elmegyünk, egyhelyre összeütjük a sátrakat, aztán megnézünk néhány látnivalót, közbe le le nyelegetünk egy 10-12 korsó sört... Gondolom koncertek is lesznek este egy kicsit elmulatozunk stb. Ha ti eljöttök egy félnapra, jó sokat mulathatunk eggyütt
Na szóval ki az aki tud biztosat?
Ki tervez sátras ottalvós bulit?
Klackó?, te rebesgettél valamit, hogy kunmadárra veszed elő a géped Jössz ha igen, milyen terveid vannak?
9363?
Sedu?
Szeki?
Szöllő?
Canáry?
Insi?
illetve nem sorolok fel mindenkit dehát bárki?
Szegeny 60-nal mar utogetett.
Meg jo hogy csal az oram
Akkor levoszek 1 cd-es autos radiot.
5 perc es ossze dobjuk a cuccost!
A nyafkák akarnak csak egynapos bulit,
Csak az utasom szombaton ér rá,
Viszont cd nektek kell hozni nekem az összes zene ami van az a rádió class fm az autóba...
Most oszinten valaszolj!
Mikor rongyoltunk es el menttem meletted akkor, a szufla fogyott el a vasadbol vagy meg ilyedtel?
Két hete másról sem írkáltok eksünnel. most meg a végén az is kiderül, hogy el sem jöttök. Tudod ha másra nem is de kettőtökre számítottam
Még téged meg is értelek, mert te ahová tudsz el is jössz és két család mellett nem úgy ugrál mindíg az ember ahogy szeretne, de Eksönfiú még egy hosszút sem ment idén, csak azért, hogy el tudjon jönni madárra, legalábbis be volt zsongva mint egy elsőbálozós
Én konkréttan a fórumos team miatt mennék...
Na szóval ki az aki tud biztosat?
Ki tervez sátras ottalvós bulit?
Klackó?, te rebesgettél valamit, hogy kunmadárra veszed elő a géped Jössz ha igen, milyen terveid vannak?
9363?
Sedu?
Szeki?
Szöllő?
Canáry?
Insi?
illetve nem sorolok fel mindenkit dehát bárki?