Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bontos jhet ha ra er?
Action13-ra gondoltál?
Fazikám máj 15-16 vagy máj 29-30
Időjárás függvénye Asszem ezt a dátum közeledtével mindennap beírom ide vagy ötször, az ilyen gyenge képességű egyének miatt...
A Jánosról készült képeket küld el léccciiii e-mailba.
Epp azert nem fenykepeztem le
Képet ne tegyél fel senkit sem érdekel.
Meg jottek a matricak a fejidomra
Mar fentt is van
Na ha igy nem ismerik meg a vasam akkor sehogy
A kormany munel folyik!
Vagy is azon a reszen,ha makom van csak a cso van szett csapva.
Sima ugy ,
Ja 1Fazon oda együtt megyünk.
Kész a négykerekű?
Nalad mikor lesz a buli pipo?
En arra edzek!
Szevasztok trogerek!
Pipi ha kibír a motorod 400 méter hajtást akkor ott leszek!
motoros újság
Pipi kivesszük a hátsó kerekedet, és elhaggyuk valahol.
Én nem miattad megyek pipi, hanem nézelődni.
Szombaton reggel mennénk, jön egy pár nyafka is, azok nem akarnak ott alvós bulit így még este haza indulunk.
Mi kb. öten megyünk, + az Action13 csapata ( két csaj, egy a hátsó ülésen, egy a hátizsákban )

Akarsz versenyezni? Mert akkor kell vigyem a szerszámokat, mint profi versenyszervízcsapat.
Engem se hagyatok ki a beszédbű he...
Én tudnék menni péntektől, ottalvossan van tescos sátram, direkt erre a bulira ruháztam be ennyi kest

Egyébként kik jönnének?
1 Pipfax
2 Teve
3 Tevéné
4
5
6
stb.
Aki vakaródzik azt nem biztos benne az inkább ne is idegesítsen...
Ha nem beszélünk meg valami találkát, vagy nem eggyütt megyünk be, akkor sohasenem tanájuk meg egymást...
Azé kéne konkrét elhatározásra jutni ki az aki gyün péntökön(tutira) és szombaton. A sátrakat egyhelyre kéne tenni, mer nincs kedvem km-eket gyalogolni egy meleg házipálinkájé...
Ha meg mindenki csak félnapra jön e lődörögni akkor nem ér az egész egy tányér pörköttet se... Akkó nekem is többet ér ha végigmotorozom a hétvégét ugyanis ÉN a társaság miatt mennék...
egyébként a garázsból a fehér audi-s barátom is jön az viszont 100% ő is hozhat motyót ugyis csak lefelé sok visszafelé általában minden elkopik
ha megkapjuk a lovét a janitól akkor őis megkapja valszeg töle és ha igy lessz akkor jön biztosan
minnyá 2.-óra jöhet a cigi
nem mondod sanci fiu?nem vennék rá mérget szeles egy fazon
uraim hölgyeim, ugy tünik pestről szombatón autó is jön madárra, a mosós barátom kiváncsi az eseményre, ugyhogy oda becuccolhatunk
akkor megértem,mondjad neki olyan vagyok mint a Chokito , .
az a jóféle esztergályos amit találtál ,na az meddig van nyitva?