Fazikám máj 15-16 vagy máj 29-30
Időjárás függvénye Asszem ezt a dátum közeledtével mindennap beírom ide vagy ötször, az ilyen gyenge képességű egyének miatt...
Én nem miattad megyek pipi, hanem nézelődni.
Szombaton reggel mennénk, jön egy pár nyafka is, azok nem akarnak ott alvós bulit így még este haza indulunk.
Mi kb. öten megyünk, + az Action13 csapata ( két csaj, egy a hátsó ülésen, egy a hátizsákban )
Akarsz versenyezni? Mert akkor kell vigyem a szerszámokat, mint profi versenyszervízcsapat.
Engem se hagyatok ki a beszédbű he...
Én tudnék menni péntektől, ottalvossan van tescos sátram, direkt erre a bulira ruháztam be ennyi kest
Egyébként kik jönnének?
1 Pipfax
2 Teve
3 Tevéné
4
5
6
stb.
Aki vakaródzik azt nem biztos benne az inkább ne is idegesítsen...
Ha nem beszélünk meg valami találkát, vagy nem eggyütt megyünk be, akkor sohasenem tanájuk meg egymást...
Azé kéne konkrét elhatározásra jutni ki az aki gyün péntökön(tutira) és szombaton. A sátrakat egyhelyre kéne tenni, mer nincs kedvem km-eket gyalogolni egy meleg házipálinkájé...
Ha meg mindenki csak félnapra jön e lődörögni akkor nem ér az egész egy tányér pörköttet se... Akkó nekem is többet ér ha végigmotorozom a hétvégét ugyanis ÉN a társaság miatt mennék...
Időjárás függvénye
Mar fentt is van
Na ha igy nem ismerik meg a vasam akkor sehogy
Vagy is azon a reszen,ha makom van csak a cso van szett csapva.
En arra edzek!
motoros újság
Szombaton reggel mennénk, jön egy pár nyafka is, azok nem akarnak ott alvós bulit így még este haza indulunk.
Mi kb. öten megyünk, + az Action13 csapata ( két csaj, egy a hátsó ülésen, egy a hátizsákban )
Akarsz versenyezni? Mert akkor kell vigyem a szerszámokat, mint profi versenyszervízcsapat.
Én tudnék menni péntektől, ottalvossan van tescos sátram, direkt erre a bulira ruháztam be ennyi kest
Egyébként kik jönnének?
1 Pipfax
2 Teve
3 Tevéné
4
5
6
stb.
Aki vakaródzik azt nem biztos benne az inkább ne is idegesítsen...
Ha nem beszélünk meg valami találkát, vagy nem eggyütt megyünk be, akkor sohasenem
Azé kéne konkrét elhatározásra jutni ki az aki gyün péntökön(tutira) és szombaton. A sátrakat egyhelyre kéne tenni, mer nincs kedvem km-eket gyalogolni egy meleg házipálinkájé...
Ha meg mindenki csak félnapra jön e lődörögni akkor nem ér az egész egy tányér pörköttet se...