holnap rakom be az uj K&N szüröket jimmy papa ugyhogy 100%-os lessz. , éshát én se szeretek lassan menni ugyhogy ma éjjel essél neki a 9-esnek ha nem akarsz lemaradni
Így van sátor, pia
Ha már tetőfokán a hangulat akkor meg elkezdjük egymás motorját a sztenderről lerugdosni... Na az a tutkeráj...
Viszont most léptem mert megyek vissza melózni, kell a péz hétvégére...
egyébként mellete berekfürdön szoktak kiadni lakásokokat, utoljára mi is ilyenben laktunk, fürdő is van , viszont akkor nó pia, annak meg nincs értelme, ez igy poén hogy sátrazunk.
Nah, azé nem nyaraló csak egy telek Van rajta OSB-ből egy 10 m2-es faházikó egyenlőre abban lehet aludni 2 főnek. Gondolkodom hogy veszek rá egy lakókocsit, (Hollandiában elég olcsó) azt kész.
De mivel nem tud jönni én 1edül nem alszok Örsön mert kurva unalmas. Ha megyek akkor Madáron alszok hogy tudjunk inni. Csak akkor kell cuccolni a tanktáskán kívül is....
Jah Tiszaörs - fürdő amúgy, még közelebb is van. De nem akarok részegen motorozni, csak eddig az volt a terv, hogy jön a cimborám lemegyünk pénteken termálfürdő meg minden azt szombatra meg kimegyünk madárra de nem iszunk.
na most a Bálával ugy vagyunk ahogy eddig (sunyi Köcsög) de ez a marha honi akarja a ribancát akiről meséltem sem én,sem az asszony nincs jóba vele na most ha jön a lotyó nem jön Zsuska igy magam leszek hacsak át nem viszel karára az áram meg azért kéne hogy el alváskor belevezessem a lotyóba de ha azon mulik hogy fél óra tekerés a camoingodon,akkor inkább tekerem egész nap
Srácok rajta vagyok az ügyön, minden követ megmozgatok hogy ne keljen mennem melózni, egy pár jó tippet már kaptam, lehet hogy kurvára hasmenésem lessz aztán elmegyek az orvoshoz vagy mittom én, én is elég rég lezsiroztam a hétvégét a fönökséggel, csakhát, a mi melónk az ebböl a szempontból gáz, mert ha menni kell akkor nagyon nehéz kihuzni magunkat
Szeva Bogyesz megkaptam az sms-t. Na mivan Bélával megint egymásra találtatok Helyes. Áram? Hát van egy átalakított kempingbiciklim amin egy áramfejlesztőt hajt. Azt kell gyorsan tekerni, hogy a konverter adjon váltó 220-at Ha elég sokan leszünk akkor csak egy röpke fél óra jut mindenkire
Nemhogy karára nem viszlek ittasan még álló motorra sem üllök...
Így csak a lassabb tempót bírja.
Ha már tetőfokán a hangulat akkor meg elkezdjük egymás motorját a sztenderről lerugdosni... Na az a tutkeráj...
Viszont most léptem mert megyek vissza melózni, kell a péz hétvégére...
Nekem bőven elég ha elküldöd Erast...
Azt szar részegen akarsz motorkálni...
A buli madáron van
Biztos adnak szeszt is...
Nemhogy karára nem viszlek ittasan még álló motorra sem üllök...