Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap rakom be az uj K&N szüröket jimmy papa ugyhogy 100%-os lessz. , éshát én se szeretek lassan menni ugyhogy ma éjjel essél neki a 9-esnek ha nem akarsz lemaradni
Haggyadmán, teve007 gépe nem megy túl jól, még nem költötte a motorra a vételárát tunyingolási célzattal.
Így csak a lassabb tempót bírja.
te tényleg elhiszed hogy 140el mennénk, akkor még nem ismered a srácokat, főleg a fekete testvér tulaját,
Ja, de autópályán meg nem kell szarozni, meg nincs annyi hülye. 140-150 kényelmes, azér' még a rendőr se lő és akkor nem is eszik többet 5,5 - 6 nál
szerintem a 4-es benzinkimélőbb, viszont lassabb is , de minek rohanni
Megbeszélés kérdése.
Így van sátor, pia
Ha már tetőfokán a hangulat akkor meg elkezdjük egymás motorját a sztenderről lerugdosni... Na az a tutkeráj...
Viszont most léptem mert megyek vissza melózni, kell a péz hétvégére...
4-esen mennétek vagy M3?
egyébként mellete berekfürdön szoktak kiadni lakásokokat, utoljára mi is ilyenben laktunk, fürdő is van , viszont akkor nó pia, annak meg nincs értelme, ez igy poén hogy sátrazunk.
Nah, azé nem nyaraló csak egy telek Van rajta OSB-ből egy 10 m2-es faházikó egyenlőre abban lehet aludni 2 főnek. Gondolkodom hogy veszek rá egy lakókocsit, (Hollandiában elég olcsó) azt kész.
pipi az eras szerintem ugy ki ütne mint falunapi kurvát a körhinta kapásbu
De mivel nem tud jönni én 1edül nem alszok Örsön mert kurva unalmas. Ha megyek akkor Madáron alszok hogy tudjunk inni. Csak akkor kell cuccolni a tanktáskán kívül is....
nesze neked gazdasági válság , mostmár csak nekem kell vennem egy nyaralót, de addig még kétszázezerévet kell dolgoznom
Jah Tiszaörs - fürdő amúgy, még közelebb is van. De nem akarok részegen motorozni, csak eddig az volt a terv, hogy jön a cimborám lemegyünk pénteken termálfürdő meg minden azt szombatra meg kimegyünk madárra de nem iszunk.
Tudod mit teve végiggondoltam...
Nekem bőven elég ha elküldöd Erast...
Most néztem a maps-en az a következő falu
Azt szar részegen akarsz motorkálni...
na most a Bálával ugy vagyunk ahogy eddig (sunyi Köcsög) de ez a marha honi akarja a ribancát akiről meséltem sem én,sem az asszony nincs jóba vele na most ha jön a lotyó nem jön Zsuska igy magam leszek hacsak át nem viszel karára az áram meg azért kéne hogy el alváskor belevezessem a lotyóba de ha azon mulik hogy fél óra tekerés a camoingodon,akkor inkább tekerem egész nap
Srácok rajta vagyok az ügyön, minden követ megmozgatok hogy ne keljen mennem melózni, egy pár jó tippet már kaptam, lehet hogy kurvára hasmenésem lessz aztán elmegyek az orvoshoz vagy mittom én, én is elég rég lezsiroztam a hétvégét a fönökséggel, csakhát, a mi melónk az ebböl a szempontból gáz, mert ha menni kell akkor nagyon nehéz kihuzni magunkat
Van egy kis telkem ottan... Gondoltam akkor már ott alszok és nem kell sátrat vinnem meg ilyenek. Utálok a motorra cuccolni. De meglátom még mi lesz
Mer mit akarsz te tiszaőrsön?
A buli madáron van
Biztos adnak szeszt is...
Józanul meg nem lehet bulizni
Köszi srácok, alszok még rá 1-et. Mindenképp ottaludnék, csak az a baj hogy, Tiszaörsön terveztem, akkor viszont mi lesz a piázással
Szeva Bogyesz megkaptam az sms-t. Na mivan Bélával megint egymásra találtatok Helyes. Áram? Hát van egy átalakított kempingbiciklim amin egy áramfejlesztőt hajt. Azt kell gyorsan tekerni, hogy a konverter adjon váltó 220-at Ha elég sokan leszünk akkor csak egy röpke fél óra jut mindenkire
Nemhogy karára nem viszlek ittasan még álló motorra sem üllök...
te Pimpi áram van e a nyaralódban és bográcsolási lehetőség?és majd titokban átviszel karára?