mind az összeset na levan fagyva a e-mail-cuccosom ettől a sport motoros értesitéstő irtam neked de nem engedi elküldeni sőt a leveleimet sem tudom elolvasni küldj 1 sms-t erre a számra és le irom vagy elmondom 20-528-1808 de ne mond el senkinek
nem kell bele semmi féle kibebaszott kártya sem mágneses vasaló két fajta van,az egyik önkódolós(az a jobb) a másik kód be irrós de nem bonyolult mert ha ki irja hogy nincs jel akkor az önkódolós meg oldja magának (pár perc)a kód irós meg fölmész a digikód.hu ra és ki irják neked csak bekel pötyögni az enyim még irogatós de kb fél éve nem kért semmit csak áramot amugy 2-3ezer a külömbség a kettő közt
persze csak átkel dugni nem kell állitgatni sem onnantól kezdve van kb 60csatornád(amugy 1500 az ukrán román meg német meg kitudja milyen addókkal még)INGYEN nem havidijjas 1szer fizetős
nincs gond cimbi mert elkell ami van csak nem olyan 1szerü beszerezni mint régen azért montam szólj ha kell mert legalább 1 hét mire összeguberálom mert 1 szere csak eggyet hozhac ha több akkor jattolós ás mivel cimbim vagy beszerzési áron kapod Canáry bratyójának is pont volt 1 kéznél és Szeki ment el érte na akko majd szólsz addig anyud meg nézze az utat az uj szélvédön át
Mintha azt mondtam volna, hogy anyámnak kell a szarjé.
És telefonálok, ha szükséges.
Elszórta pénzét, autót vettek, és most gyűjtöget tévénézős kütyükre.
Nyugalom ha kell is nem kell azonnal, rá érsz össze guberálni.
Én most inkább faanyagot veszek, mint neki ilyeneket.
mert nekem is a van csak júpíszís
a te beltérid jó az én tányéromhoz?
És telefonálok, ha szükséges.
Elszórta pénzét, autót vettek, és most gyűjtöget tévénézős kütyükre.
Nyugalom ha kell is nem kell azonnal, rá érsz össze guberálni.
Én most inkább faanyagot veszek, mint neki ilyeneket.
Szomorú, hogy az embör összekuporgatja a garasait, hogy szép legyen a gépe, oszt más faszsága miatt kezdheti elölről.
Remélem Canáry nem lettél "szárnyaszegett".