Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyetek a lóveboxba...............
az email cimem bartharobi16@freemail.hu de most sem megy levan fagyva próbáld de ha nem megy külgy 1 sms-t
rendben tesó .
azon hivj amin az sms-t kültem mer a másik a müteré volt na láptem majd dumálunk adig fődim
vagy ird ki az imél címed az adatlapodra 5perce és küldöm a posta címet .
örülök,h beszéltünk .holnap hívlak én,h hová küldd .
nullahathetveny 2015243 .
megcsörögni sem tuc vagy ird kia számod a mered
ilyen benzinárak mellett még enni sincs pénzem,nemhogy telefonázni .
mind az összeset na levan fagyva a e-mail-cuccosom ettől a sport motoros értesitéstő irtam neked de nem engedi elküldeni sőt a leveleimet sem tudom elolvasni küldj 1 sms-t erre a számra és le irom vagy elmondom 20-528-1808 de ne mond el senkinek
babettát beszámolsz ?
nem kell bele semmi féle kibebaszott kártya sem mágneses vasaló két fajta van,az egyik önkódolós(az a jobb) a másik kód be irrós de nem bonyolult mert ha ki irja hogy nincs jel akkor az önkódolós meg oldja magának (pár perc)a kód irós meg fölmész a digikód.hu ra és ki irják neked csak bekel pötyögni az enyim még irogatós de kb fél éve nem kért semmit csak áramot amugy 2-3ezer a külömbség a kettő közt
nem kell bele mágneskártya és nem kell kódokat beírogatni,meg netről leszedni havonta , .ird már meg az árát e-mailben .csak a beltérinek .
persze csak átkel dugni nem kell állitgatni sem onnantól kezdve van kb 60csatornád(amugy 1500 az ukrán román meg német meg kitudja milyen addókkal még)INGYEN nem havidijjas 1szer fizetős
szia bigyó-bogyó fődim ,hogy megy ez a tányéros tévé .
mert nekem is a van csak júpíszís .és havonta fizetgetem .
a te beltérid jó az én tányéromhoz?
nincs gond cimbi mert elkell ami van csak nem olyan 1szerü beszerezni mint régen azért montam szólj ha kell mert legalább 1 hét mire összeguberálom mert 1 szere csak eggyet hozhac ha több akkor jattolós ás mivel cimbim vagy beszerzési áron kapod Canáry bratyójának is pont volt 1 kéznél és Szeki ment el érte na akko majd szólsz addig anyud meg nézze az utat az uj szélvédön át
Szemesnek áll a világ
3.
Mintha azt mondtam volna, hogy anyámnak kell a szarjé.
És telefonálok, ha szükséges.
Elszórta pénzét, autót vettek, és most gyűjtöget tévénézős kütyükre.
Nyugalom ha kell is nem kell azonnal, rá érsz össze guberálni.
Én most inkább faanyagot veszek, mint neki ilyeneket.
Jimy doktor kellenek a lomok mert 1 adag már megvan belőle plusz a lavor és rendeznem kell a többit posta?jössz? vagy elvigyem
.mert csak a gázt tuggyátok húzni .
Nem most, tavaly nyáron.
Akkó lett fekete bordó.
mitcsináltál
sszép jó napot mindenkinek Canárybácsi ezt most csináltad?ha igen akko nagyon sajnállak legózhac megint
Jó reggelt!

Ezt a borulós csúszósat én nyertem, igaz nincsenek képek, de a fejidom az meg semmisült.

Szomorú, hogy az embör összekuporgatja a garasait, hogy szép legyen a gépe, oszt más faszsága miatt kezdheti elölről.

Remélem Canáry nem lettél "szárnyaszegett".