Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom van róla foto
Kiász a pálya közepire oszt mindenki fotózkodik veled, a pályán.

Tavaly nem izgatott, mert senki nem csábított
idén bebolondítotok, hogy jön mindenki, persze meggondoltátok magatok nem jön senki, az a néhány senki aki talán ismétlem talán eljön az meg úgyse nevez be semmire úgyhogy olyan biztos nem készűl, hogy pipivel fénykép a kunmadarasi pályán maximum olyan, hogy pipi-ről fénykép a kunmadarasi pályán, ugyanis ha idő előtt nem rúgok be nagyon még el is indulok azt azt is lesz.rom ha utolsó leszek a 15 éves lomommal de legalább én részt veszek
Emegyek péntek este felállítom a kis sátramat azt felszívom a pofám egy kis alkohollal, aki meg nincs ott az lesajnálva valószínű innen egyedül leszek de sz.rok rá, horgászni is gyakran azért járok egész hétvégékre egyedül mert már unom a kifogásokat nyavajgásokat...
Pipit befenyítette az asszony,
Akkó nem kaptok pályinkát!
Akkor ezt a lapot mán tele írom.
Ki kér pályinkát?
No mi van csak az én agregátorom bírja sokáig, szuflával?
Kékvér ti jöttök Kunmadarasra asszonnyal?
Pipi bulijára a beugró, lehetne egy fénykép, pipivel a Kunmadarasi pályán.
Én a Béláéknál is feltöltöttem a szintet.
nem majd jöttök és telehugyozzuk majd csinálok rólla képeket
elhozod,és ha szerencséd van kifoghatod még 1szer
Az minek Jimy Nem a vízért jár horgászni az ember, hanem a halért...
Víz mán van benne?
azoknak már 100 fölötti áruk van csak szólok
Húsz feletti cserélt már tavat 400 ezerért is, 30 kg-os meg a csillagos ég...
az apucitól kapta hugyé-szaré vette a bácsi(nagyon nagy arc)a cimbi meg bódoguljonvele most járunk hal után
Ad érte két öt kilósat.
Mit fizet egy 10 kilos potykaert?
Tört arany!
ugylesz haver a cimbim nagyon belebolondult turista üdülőt akar belőle tuti menne a bolt csak legyen hal
Én kaptam halt, kéne hozzá egy tó.
Mondjuk egy ekkora.
a 12es ritka kuriózum ,nem ám tucatmotor,az országban lévő 75ből a fele törött a másik fele fekete-arany .
Tömve legyen az a tó Bogyesz, ha részegen mellédobok akkor is akadjon valami...
csumi nálunk is hasonló a hejzet az egyik cimbim kapott 1 tavat és be kéne telepiteni hallal ha jöttök erre legyen mit fogni