Tavaj menttem vele .
Auto eloz ,BMW eloz ,tolja le az autost a bontos meg tolta mind a kettot 1 meterre a bomos mogott.
Le is maradtam 1 kicsit .
Gondoltam itt ha a 3 kozol valaki bakizik akkor megyunk a levesbe
Ezek a vidéki motorosok, nincsenek tisztába az íratlan szabályokkal.
Itt pöstön, ha valaki utolér addig nem előz meg míg, nem intesz, hogy elmehet.
Főleg mikor az autók között cikázol, nem hiányzik még egy motoros is a nyakadba.
Visszávettem a gázból, mert olyan fantasztikusan tudtál jönni, hogy egy tükörből sem voltál látható soha Bontossal kezetfoghattok az pont ugyanígy csinálta... Mivel volt, hogy tologatott egy kicsit a szél oldalirányba, ez 260-70 környékén előfordul ugye, ilyenkor mindíg attól fostam, hogy egymásba megyünk, nem ismertem a pozíciódat és abban sem voltam bizos, hogy akartad e tovább tartani a tempót, vagy lemaradtál... fogalmam sem volt, hogy már rég visszavettél a gázból, teháét nagyon lemaradtál, vagy ott dinkázol mellettem, a lehető leg balesetveszélyesebb helyen nagy sebességnél Ha valaki mögött mégy ne az oldalára állj teljessen, hanem mögé vagy egy kicsit jobbra, vagy balra, hogy a tükörből kontrolálható legyél...
3 napja csak bicajozni latom a famylivel
Milyen kategória?
Auto eloz ,BMW eloz ,tolja le az autost a bontos meg tolta mind a kettot 1 meterre a bomos mogott.
Le is maradtam 1 kicsit .
Gondoltam itt ha a 3 kozol valaki bakizik akkor megyunk a levesbe
Itt pöstön, ha valaki utolér addig nem előz meg míg, nem intesz, hogy elmehet.
Főleg mikor az autók között cikázol, nem hiányzik még egy motoros is a nyakadba.
még jó, hogy éreztem elfog menni, szűk kanyarban mellém jött, nem sokon múlott.
Fazi jobbrol elozore
Fazi jobbrol elozore
bassza meg,én meg melózhatok éjszaka
Mogotted vagyok akkor hogy elozelek meg?