Ne haragudj, de ki vagy te?! Fenyegetsz? Jól gondold meg!
Megcsináltam a munkát és átvetted. Részemről téma lezárva! Én legalább egyszínű zöldre festettem le a motorodat, és nem tartott tovább, mint Basinak!
5000-ért mondtad, lepostázva 4500-ig alkudtam ebből postaköltség 1690 ft tehát mán is alkudtam 4500-1690 azaz 2810, vagyis az eredeti 5000 ft-os ár helyett kerülne 2810-be az annyi mint 2190 ft-ot alkudtam úgy, hogy nem is akartam
Lehet valami hasonlóval kellene foglalkoznom?
Mondjuk nekem jelen pillanatban nincs szükségem a tükrökre, de halihó ha valakinek kell sedu odadja a két tükröt 2810 ft + postáé...
Na edöglöm, nem akarom nagyon behozni a z topicot, majd hónap adunk a pofájuknak...
soká voltam bocs Jimy de látom nem vártál...elmentél...én is... visszafelé beleszalattam 1 laza pipába metzeler Z4 és Z6-om van de ha meg ódod akor okkkkéééé
Elege levagy mar!
Jatszod itt a nagymenot hol ott 1 kis senki csoro vagy.
Asszony tart el!
Szanalmas az erolkodesed
so be vagy terhelve lazan haveri alapon csak anyag arba.
Az az 80 ezer!
Masold mar be hol fenyegettelek?
Az amit te csinaltal munkanak nevezed?
Te meg vizzel is meg spekelted+ azert hoztam el ,hogy le ne nyuldd!
Errol ennyit!
Megcsináltam a munkát és átvetted. Részemről téma lezárva! Én legalább egyszínű zöldre festettem le a motorodat, és nem tartott tovább, mint Basinak!
En a helyedben ussolnek!
Mire vered magad ennyire ,aruld mar el?
Arra ,hoyg asszony eltart ,te szerencsetlen szanalmas ...
Lehet valami hasonlóval kellene foglalkoznom?
Mondjuk nekem jelen pillanatban nincs szükségem a tükrökre, de halihó ha valakinek kell sedu odadja a két tükröt 2810 ft + postáé...
Na edöglöm, nem akarom nagyon behozni a z topicot, majd hónap adunk a pofájuknak...
A váz festése igazi mester munka