Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CRASH! Először mindenféleképpen megprobáltam volna a helyedben megolajozni. Mondjuk én szilikonspray-val befújok a gyújtáskapcsolóba, azzal amelyiknek van ilyen szívószálas vége, mint némelyik láncspraynak Volt már ilyen problémám autón is motoron is. De a beavatkozás után tökéletesen működött
Nyílván azért mert előtte a kapcsolónak "zsírmérgezése" volt
- 1 lehet
Srácok,azt,hogy kinek lehet mit lehet a kezébe adni,azt embere válogatja!
A Srácot én ismerem,és merem neki ajánlani a ZRX-et,mert azzal is szépen meg fog tanulni motorozni!
Én pl. 14 éves koromban Simsonoztam egy évet,aztán 33 évesen ültem legközelebb motorra,amikor megvettem a ZX6-ot.Nem törtem össze magam,mert tiszteltem a teljesítményét,és szépen megszoktam!
ez 1 örült ötlet joe de bizony hogy kéne
Közben szereztem egy belső embert is. Holnap már lehet tudok róla valamit.
énsem láttam még soha de mindenki erü beszél.....uuuu...vajon mekem vane?
Helló!
Szóval ha megtennéd,azt megköszönném!
Persze bele senki sem lát,de mivel már volt-van motorod,így tudod,hogy kb. milyen hangjának kell lennie egy blokknak,meg ilyesmi.
Esztétikai hibái vannak a motornak,de ha csak annyi ami látszik,akkor az még belefér.
igyvan wolfi csak ésszel
mee vészhelyzetet kell gyakorolni is ám...sokan kurva jol tudnak gyorsulni,de egyszer kiváncsi lennék egy lassulási verseny végeredményére is
Van benne valami ,én is YZF-750 re ültem az ETZ után,mégis bírtam magammal.Persze a kisördög mindenkiben benne van hogy húúúú de jóóó,húúú de megy,csak aztán megállni,meg vészhelyzeteket is meg kellene oldani valahogy,amihez nem árt ha van egy kis rutin,meg higgadtság.
Persze még most is,így 30 év motorozás után is vannak meglepetések
Szóval,csak ésszel
Nemtom. Én is akkor hallottam róla először.
Leadtam zárasnak a kapcsolót kulccsal együtt, kezdjenek vele valamit. Amúgy 1600ért másolják ezt a kulcsot, volt már szerencsém hozzá.
Csak egy példa a seducertére. Tavaly előtt ment két Hayabusás (apa-fia)és a vater frontálisra vett egy volvót. 50 körüli ember volt aki 20 éve nem motorozott de gondolta ha a fiának megy akkor neki is. Csak szimplán kanyarodnia kellett volna fékezés helyett. De mindenki azt vesz amit akar.
főtengely is van a motorban? ammeg minek
igazad is van,meg nemis mert tudom hogy a sok fiatal huszon évesek rögtön koppon vágják a stiftet csak megálni nem tudnak+boritani.......de tisztelet a kivételnek és van is elenben az öregek közt is van őrült....ész és rutin kell enyi az egész!nagyvassal is meglehet szerezni én igy gondolom
Meee botfülű vagyok. A törött főtengelyt is csak akkor vettem észre mikor kiesett a kipufogón.
"......De azt ne várd hogy hangról megállapítsam melyik csapágy van egy század mm-re a minimumtól......"

de ménem?
Hát éppen ellenkezőleg. Ha nem látom meg, hogy a Pipi emleget akkor ez úgy elsikkad mint a pinty. Amúgy megnézhetem de csak törésügyileg vagyok képben. Ha volt törve akkor azt valszeg látom rajta. Törtem már elég mocit meg rakattam is össze. De azt ne várd hogy hangról megállapítsam melyik csapágy van egy század mm-re a minimumtól.
Persze a kék füstöt meg a törött hajtókart valszeg látom/halllom.
Talán pénteken de nem igérek semmit. Én is akkor hozom el a mocimat szóval hazafelé beugorhatok.
Bogyó nagyon sok ember meghalt már motoron aki így gondolta.
Csináltass bele másik kulcsot, de jelezd a másolónak, hogy ez már kopott! kb. 800 pénz
Nektek is reszelős a gyújtáskapcsoló, vagy csak az enyém van elkopva.
Néha elég nehezen fordítom a kulcsot.
ez 1 nagy baromsár igaza van 9363-nak,lehet ott ésszei is motorozni!nekem is volt simson,mz,etz.150,majd 250!de volt vagy 4-5év kihagyás és vettem a gsx-r 750-vent és mégsem volt semi gondom,kivéve 1 bicajost de ott nem én voltam a hibás de 1ébként semmi más gond nem volt pedig eljártam elég sok talikra is ugyhogy szerintem lehet nagyvasal próbálkozni
oké