Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gázkar köll-e!
+300-nál?
az utcánkban múlt héten amortizálódott egy hayabusa,tegnap meg egy április 50-es utassal ment neki a kerítésnek, az utas felcsavarodott a kresz tábla oszlopára, épp hallottam a vííííííííííí, csatt-ott, kinéztem utcára látom ám hogy a motoros prószálja felállítani a verdát ami ötödjére sikerült is-japóban megbuktál volna- és egy lendülettel letépte az indexeket előlről, majd kitolta az útra és kezdte köszörültetni a cincogót, az utasra rásem nézett. majd mivel jó karban volt az akksi az lemerült,toszka indítással beindult-utas még mindig az oszlopon- majd kb 200m haladva hol leállt hol beindult a vas.utas nagy nehezen összeszedte magát és kábán utána sétált. a csávó karincsázott a cincogóval az úton, majd egy arra jövő lada níva elé fordult fékcsikorgás, a találkozás elmaradt, majd utas fel a motorra és ujra karincsa az út közepén.
Később...........
Na,dobálta az oldalszél a meseautókat?!
Nem ez a drága, hanem a többi, amit még pipi szétbasz a motorban.
aranyár aranyapám az a lehúzás amit a benzinkúton hagysz ott!
természetesen ilyenem is van, 12500 pénz és vadi új!
Szevasz!
Engem is érdekelne ez a kamera dolog.Kb mikorra érne hozzád?
OK! Szám mentve!
Tegnap postázták a csomagot!
ha valakit érdekel,üdülési csekk 1 hetes szinte bárhol beváltható,külföldön is.
eladó
festve lett.
kuplungot össze lehetne válogatni mert szekinek is van hátha kijönne 1 garnitura neked.
a puffogómat szeki csináltatta meg 15e pízír
a gyárit kibelelték,újra tömték
Neked szurkolunk Jimy
Este megnézlek a hiradóba...
No megyek tüntetni, és rendőrautókat borogatni.
Okcsi, majd telcsizik, hogy talcsizzunk.
Most hozzák haza a csühögőt kész lett az oldala ott ahol elütötte egy parkolótábla Asszem most a nagy ráértembe legalább belűlről kiganézom már patkány fészek is lehet benne, mert belülről asszem tavaly nem is volt kivűlről is tán szeptemberbe utoljára...
Benzintakarékos megoldás.
á nem tegnaelőtt 24-ben melóztam tegnap este jöttem haza,Teve üzi
a héten
Jimykém a kanyarodás a gyávák menekülése én csak egyenesen megyek
Én ezt ezzel a dobbal vettem a kipurendszerhez, hozzá nem nyúltam Az más, hogy te fogóval mindenféle érdekes dolgokat szedtél ki belőlle
Majd egyszer ha úgy jön ki a lépés szétbarmolhatjuk, bár gondolom a hengerfejtömítés is arany árában lehet
Én még mindíg nem indítottam be a gépet idén, most végül is elég volna rászerelni egy szörfvitorlát ahhoz hogy 12-eket hagyjak állva...
Teve007 mikó gyün az olajájé?
Jó kis munkahelyed van, hagynak aludni.
Persze semmi gond
Bocsi srácok jórreggelt, végre tudtam aludni vagy 12-órát hmm
Én is hívhatlak........
Pipi ez a nyitott (herélt) kipufogódob, szerintem kezdi tönkre baszni a kipufogószelepeidet. Lehet a kopogás, kezdődő szelep beégés.
Egy hengerfej levételt megérne. Nehogy meglepetés legyen, mikor Action13-at kerülöd mint egy pocsolyát.