Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köcsög internet ledobott, de mégis elküldte az elözöt is.
nem fosok ,nem vagyok olyan fajta .ha tiszta vagy akkor örülj .szerintem páran mi is szeretnénk azok lenni . .
ne fossá ott én is tempósan mentem, és nekem sincs belöle semmi, ma lekérdeztem mindent amikor bent voltam a yardon, lehet olyan gyorsak voltunk hogy a teknika nem tudta követni.
ne fossá szerintem semmi, nekem is volt ugyanott tempós menetel, de nekem se jött, és ma megnézettem magam a jardon tiszta vagyok mint a hó
Ok .Köszönöm.
repsol82@gmail.com a mail címem,vagy a 900 rr-be beírsz majd,ha megérkezik,nekem az is jó.
nem húztak csak próbálgattam 4dikben ,és a rendszámom is látható volt , szerintem már nem tud mérni ekkora sebességet .
lényegtelen mert egy év alatt 4 gyorshajtás 1 baleset úgy hogy a motor festés ugrott oszt majd lesz valahogy még az a szerencse hogy a motor jogsi még meg van
Az eljárás megindításáról 5 munkanapon belül értesítenek (illetve kötelesek lennének). De ha Eksönre szemből villant a vaku és nem volt fenn oldalkocsi akkó mind1
öreg a diesel mondeóm alapjáraton ketyegett
itt is meg feledkezhetnének rólam,tavaly sikerült asztalos munkával meg úsznom mert hazaiak voltak de most a megyeiek mértek be
60 napon belül értesítenek az eljárás megindításáról!

Húzott valaki,hogy annyival mentél?
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, autópályán novemberben rámvillant a vaku 260nál de,csekk még nem jött .
Az pech ha egy km/h val rövidebb vagy bentebb vagy 15 ezerrel 9363 féle táblázat alapján
Földim mingyá kezdődik a koncerted
személykocsival 120-90ven helyett szaros szürke szutyukiból ráadásul most megyek másodfokra a tavaji baleset miatt
Na mi van Fazi felőtték a pizsit...
Vagy legalábbis postázás után
Ok... Köszi... megnézem, mit lehet kezdeni vele és kereslek, ha aktuális...

Nem tudtam kivenni ma a kereket, mert elvitték az első motoremelő adapterét...
Na majd reggel elolvasom
Csako nektek!
Remelem nem akadt a torkan!
Tán halat eszik ez a Kawaszekis srác, hogy ilyen sokáig feltart Fazi?
türelem, vacsizok!
Hú vazz mi volt mesélj te tanuló teherautó söfőr