Holnap rendelek még de még a hét vége felé lesz még egy adag!
Tul képpen bármikor lehet mert a posta semmivel sem olcsóbb ha többet rendelek mert Free shiipping!
Ja, ha adsz egyet és nem az, akkor kicserélem a másikra... Vagyis felrakom annak a helyére, amelyik meg van jelölve az enyémen, hogy az üt kicsit, de ha nem az, akkor a másik helyére rakom... ilyesmire gondoltam... Én például, ha az enyémeket lecserélem majd, akkor a jót odaadom majd valakinek, akinek egy kell....
9363, ezek a 02-esek ilyen puhányok! te nem is vagy partiban pipivel hisz már a gyárban tudták hogy nem fog menni +300-at, az csak egy lehetséges alternatíva . a pipiében kő keményen ott van +300km/h.
egyengetésre is gondoltam, de ezt nem tudom, ki csinálja itt jól... gondolom, Te tudod... Kivenni nem gond... Én is körülményes vagyok, az nekem nem gond, hogy Te is.. Igen, így vettem, tudtam is, hogy ilyen... nem vészes, de jobb lenne, ha nem ütne...
az egyik üt? s melyik? ha adok egyet és nem az! ha már így vetted és már te is tettél bele pl1000km-t akkor tényleg csere, mert átmérőbeli különbsége lesz kicsi, de arra jó hogy berázza a kormányt. tudod én egy kicsit körülményes vok, felni ki, mind két tárcsa egyenget, vissza, dzssiiiiiiiiiiii 250 km/h, satu fék, ha nem ráz megúsztad, ha ráz csere vagy köszörülés.
Szeki Neked nincs egy használható féktárcsád az enyémre? egy kicsit üt az egyik, de nem akarok most kettőt venni, csak egyiket lecserélném erre a szezonra... Annyira nem vészes, már így vettem, csak lecserélném, ha valakinek van csak 1 db....:-)
Szevasz!
Engem is érdekelne egy,én írtam neked kb dél körül ide istiszabo néven,ha esetleg nem láttad.Császáron lakom,úgyhogy én személyesen is át tudnám venni.Kb mikor lenne nálad?
Tul képpen bármikor lehet mert a posta semmivel sem olcsóbb ha többet rendelek mert Free shiipping!