basi előre is kösz a segítséget de festés sztornó, mert belezúgtam ma a tafipaxba és most várom hogy mennyi lesz a gyónás. pont ma amikor először mentem a c és tanfolyamra
Nem az árat kritizáltam, csak Pipi szerint Ő volt az első, mert nem írtál számot Csak felhívtam a figyelmét, hogy írtál számokat csak az első helyezettnek 1-est kellet volna írnia nem 320-at meg 6000-et. Árnak korrekt a 6.
Basi.Én is szeretnék 1 db kamerát rendelni tőled.Én már rendeltem (meg is jött a másik sráctól 8000 ért) és mondhatni hogy jó minőségbe rögzít hangot is és képet is úgyhogy aki gondolkodik még annak ajánlani tudom.Főleg 4500ért
Még egy ötlet pipi a kopogásra tekerdki az etető nyilás csavart (más itt szokott oilt önteni a motorba)de te könyörgöm ne tedd, hanem párszem kukorica, napraforgó, buza,csodákat fog tenni
(jo a hegesztett is)
Na majd racsorgok.
(nem baj ha hegesztett)
Basi.Én is szeretnék 1 db kamerát rendelni tőled.Én már rendeltem (meg is jött a másik sráctól 8000 ért) és mondhatni hogy jó minőségbe rögzít hangot is és képet is úgyhogy aki gondolkodik még annak ajánlani tudom.Főleg 4500ért
Meg lepődött, mert azt hitte lézengenek majd páran.
Azóta nagyon be van indulva.