Jó reggelt mindenkinek!
Fazi a cuccaidat belepte a hó! Fehér lett minden! Kivéve az egyszeműt az még szárad a szemműtét miatt! Jaa má a többit be is
csiszoltam!
Hát mondasz valamit ,de azé nem gyütik be az én vasam mert az kék, és nem kopog(helyi rendelet, hogy szabadon garázdálkodhatnak az illen vasak a városba) A tiéd pedig nem kék, és kopog, sőt dörömböl.Tehát nálad már a kobzás ténye forogna fönn Tovább megyek pipi, téged már München előtt hatalmas állat védő tömeg várna(természetesen dorongokal) ,hogy ki erőszakolján a blokkodban senyvedő, csontá sonányodott kettő szerencsétlen mókust szabadon eresztését.Akik régen még tudtak ugyan 74 ló erőt tekerni a vasadon, de a ridegtartás következtében már csak a felére képesek. Végezetül pedig pipi, amit kopogásnak hallasz a vasadon, az természetesen a mókus kerék csapágy hangja csakó
Ezekkel münchenbe?
Egy tréler azért menjen utánnatok nem nagyon lemaradva, ha netán nem bírnák a távot...
Motorponyvát meg mindenféleképpen vigyetek magatokkal két okkból is.
Ha valami csoda folytán minden külső segítség nélkül, elvánszorogtok vele münchenig akkor két dolog történhet, számotokra egyik sem jó
1, Közterület felügyelet meglátja mível nem tudja, hogy micsoda, csak azt látja, hogy azok a valamik elfoglalják a parkolót, elszállítatja őket megsemmisítésre
2, Az ottani Motormúzeumtól valaki észreveszi és lefoglalja az állam nevében mint kiállítási tárgyat, sőt még meg is büntet benneteket, hogy ilyen erekjéket, ami közkincsnek számít a használatukkal akartok elherdálni a múzeumlátogatók kíváncsi szeme elől...
Fazi a cuccaidat belepte a hó! Fehér lett minden! Kivéve az egyszeműt az még szárad a szemműtét miatt! Jaa má a többit be is
csiszoltam!