Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor megyunk? ,
Nem tudtad ?+nyilt a Mátészalkai Akvapark.
mateszalkai Aquapark
Es most?
Szett csokolnad ,mi?
Pipi, pedig ha ilyen segget tudnál csinálni a szádból..................
oks semmi gond !
Es a kromozott felniket mikor viszed el pipi amit rendeltel?
Óvatosan húzzátok a gázt, mert a házunk előtt megmurdelt egy motoros ma délelőtt. 30-as táblánál állítólag 90-nel csapódott be egy suzukiba.
Szia Kalbika Nagyon rendes vagy köszönöm szépen de az a helyzet, hogy van itt egy fórumos társunk aki legalább 15-ünknek szerzett nagy tételben olcsobban tudta hozni
Nem szoktam a számból segget csinálni de most ez épp így alakult remélem nincs harag... és fáradozásodat köszönöm...
Szia mondtad hogy szóljak rád ha megjött a mini kamera ! Most Szólók !
Sugó linkel az szoktam itt néha látni linkjét...
semmi baja annak a tárcsának, csak elszinezödött, ha 4.9 akkor annak tutira nincs válla, sugót meg ismerem nem linkel ha azt mondja annyi az annyi is.
Tudom nem is azért mondtam. Majd ha a kezemben lesz kiderül.
Így nem látszik semmi. Az előző képen úgy tűnt. Nem akarok rosszat vele, hidd el.
De majd meglátom ha megjön.
Úgy gondolod vállas? Azt mondta a bontó 4,99 mm vastag
A jobb oldalinak szép válla van. Mielőtt beraknád, vidd el Szekihez!
jujuj neküd Eszternek me akko megtudja hogy itt van és éppen 3db latinlove kényezteti Jimyt na erre kell a pénz na
berugattad baszod
Az Eszternek küldöm,mert Jymmi elissza
kugyed ide az erőt wolfi jimy ittvan nállam beájulva néne neki a kes vonatra sz,számzxr9r9876543210
nem Digi
lavor,lavorra fej,atól füg mijet akarsz 1,2,4fejes közül választhac,beltéri(önkódolós) némi tyukbél!kb 20 db ezres!ingyen jön az összes csatorna nem havidijjas egyszer megveszed anyi!HBO,HBO2,HBO comedi,TV6,CINEMAX,HBOhungary STB!
Digi