Ha esetleg 1998as ZX9R is érdekli a haverodat az enyém is eladósorba van (kazánvásárlás :( ) Én Leányfalun vagyok.
Ha érdekel írj a h.daniel1975 gmail com ra.
Üdv az Uraknak!
Segítséget kérnék!
Lakik-e valaki Pilisvörösvár közelében?
Barátomnak kinéztük ezt a ZRX-et,csak jó lenne ha egy környékbeli,aki már látott motort és tudja mit kell megnézni rajta vásárlás szándékának fennforgása esetén,megtekintené,de legfőképpen meghallgatná az említett motort.
zajlik az élet tesó
Gyorshajtásilag:Attól függ kinél mutatott 120-at ,ha 120-al mértek be,abból levesz 5%-ot./eltérési ráta/Így olcsóbb.
Ha a te órádon volt 120 akkor is annyi mert annyit csal a km órád/kb 110 lehetett.
Ugyhogy sztem 30ropi lesz.
Anyát is bemérték januárba 72-vel lakotton belül,oszt még nem küldtek semmit,de nem is fog már jönni.
A csengot?
Egy 7 éves hatos,sürgősen eladó!
most akkor mivan?
Nem,ő nem a sportmotorokat szereti,hanem az ilyen "ősi" nagy nakedeket!
Ha érdekel írj a h.daniel1975 gmail com ra.
Üdv
Cápa,kérlek jelentkezz!
Üdv az Uraknak!
Segítséget kérnék!
Lakik-e valaki Pilisvörösvár közelében?
Barátomnak kinéztük ezt a ZRX-et,csak jó lenne ha egy környékbeli,aki már látott motort és tudja mit kell megnézni rajta vásárlás szándékának fennforgása esetén,megtekintené,de legfőképpen meghallgatná az említett motort.
Gyorshajtásilag:Attól függ kinél mutatott 120-at ,ha 120-al mértek be,abból levesz 5%-ot./eltérési ráta/Így olcsóbb.
Ha a te órádon volt 120 akkor is annyi mert annyit csal a km órád/kb 110 lehetett.
Ugyhogy sztem 30ropi lesz.
Anyát is bemérték januárba 72-vel lakotton belül,oszt még nem küldtek semmit,de nem is fog már jönni.
Diszkópatkányok................
Atol kipattan a szemed!
Fent voltam már fél négykor csak sz.rakodott a gép, és mostanra tudtam üzit küldeni...