Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, én is kimentem hétvégén.... olyan 250 km-t mentem, de nagyon jó volt... remélem hétvégén már melegebb lesz....
Ok Edem!
Rendelés jegyezve!
halli Szeki! má nem szereztem! Kösszi!
Pipi most nézem a szervízkönyvet, ehhez a hengerfejes mókához, ki kell venni egy toyota hiace váltóját, milyen szerencse, hogy neked épp van egy.
Ez pedig koszos, de legalább megy és nem kopog a motorja
Van még ott egy pár csavar amit nyomatékkulccsal kell húzni, és van olyan is közte, amit cserélni is illene...
Nem baj majd kisebb gázt adunk, amikor veled motorozunk

Szeki elvitték a hátsó rugóstagot, ne számolj vele. Pont annyit kaptam a lomért, mint amennyiért a ZX10R telót vettem fékestől
Még nem vettem meg a hayabusát, de az enyém kawasaki, pöcc röff,
a Bekő Tónié mellettem parkol, na arra kevés a 3,5 óra.
Te Jimy az a kamera egy töltéssel csak 3,5 órát tud felvenni
Gondolod annyi idő alatt beröffen a tied...
Na tiszta kitakarítottam kívű-belű déltől fél hatig
Olyan tiszta, hogy egy légymadár rászált aszt megcsúszott a balek a motorháztetőn leesett a hülye össze-vissza törte magát

Ha a szomszédomat meglátom vödörrel a kezében akkor azt kérdezem tőle: -Na mi van megint autót mosol?
Ha a szomszéd meg lát engem autót mosni(tavaly nem adtam neki esélyt ) Ő azt kérdezi: - Na mivan eladod?

Na Kanári, Szeki majd megbeszéljük a bótolást a kuplungal, meg a hengerfejtömítéssel kapcsolatban, egyenlőre borzalmasan nem sürgős, meg még a versenyszerelőmmel is egyeztetni kell majd(Jimy ) Mert ha ilyesmire adnánk a fejünket akkor már a szelepszárszimeringet is kicserénénk
Egyébként a hengerfejcsavarokat nyomatékkulcsal kellene visszahuzogatni nem? Ez remélem nem az elnyíródos fajta mint a vw-ken, hogy még darabját meg kelljen venni 2000 ft-ért
hajaba csak a krumpli a jó a busát filézni kell
Basi2, nagyon kéne a kamera, me lemaradok az ilyen téli álom utáni ébresztős videókró.
Akkó NEM veszek.

Ki leszel tagadva!
Asszem veszek egy hayabusát.
viszont ezzel a C nagy lámpával szebb a fejidom, és jobban is világíthat.
kopogott a motorja?
Mingyá scooter koncert. Dzsííííííí
Na ez a motor kopogott rendesen még a nyáron,de lehet hogy azóta kész lett,csak az ára is ugyan ennyi volt.
Hogy mindig a szaftos dolgokra gondoltok....
Sex chat.....
Hello!

Felvettelek msnre kamera miatt.
Kapucsnyi vett szíp újat.
Úgy szép az élet, ha zajlik.