Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég vékonykának tünik nem
Nem,csak biztos olcsón sikerült be(meg)szerezni!
Ezt nem értem Hogyhogy nem hagyta elelhajulgatott az ütéseitek elől és ezt mindaddíg csinálta míg elfáradtatok vagy mi?
Szerintem 2008 as modellek azé olcsó.
én értelek pipi!én vissza mentem a cimbikkel mi is megtanitottuk volna a zsiványságra de nem hagyta ezzel csak azt érte el hogy bármeik cimbim megemliti a nevét,hogy oda vinne dolgokat azonnal lebeszélem
Mert a többségük agya helyén már csak valami felhígult tehéntrágya lötyög!
Sok ilyet ismerek.
Most olvasom hogy még sem lesz magyar motogp pálya.
hát sajnos ilyenek!de nemértem őket kicsit gondolkothatna okosabban is! pl nekem javitott 3szor,egy főtengejt, 1M5 felnit,+ a hengerfejet!mind a háromszol rajtam akart meggazdagodni miért nem kér kevesebbet,biztos más melót is vittem volna hozzá,meg haverokét is ja és persze meg kéne csinálni normálisan!
Hogy mi? Hát a tanuló péz.
Mit gondolsz zsiványságra ingyen oktatnak? he? Nem átb.szott, csak megtanított arra, hogy körültekintőbb légy legközelebb...
Ma már semmi sincs ingyen...
Sajnos ilyenek mostanság a maszekok!
auto!motort nembiznék a nyomorultra hogy pipi szavaival éljek,,,még a tavaj sikeresen lehuzott volt a béjemwé hengerfejen 1 fél centis repedés az ötös henger kipufogó szelepjénél,megegyeztünk 40 ropiban mert a bontott 50ezer!na meg most 50-50% hogy jó!na most 2 hetet igért papiron is tehát hivatalosan,lett belőle6 hét és 107500forint!namost kellet ugyhogy kifizettem de ithol felmérgeltem magam meg a cimbiket ugyhogy vissza mentünk de már nem engedett be és sünnel fenyegetözöt!na akkor megszünt a barátság!hogy mi került egy fél centis hegesztésen ,1 sikoláson és 1 röggenezésen enyibe?mainapig nem tudom
És ez mi volt,autó vagy motor?
Petrillával az a baj,hogy nagyon jó gépei vannak,de az alkalmazottak folyton cserélődnek,cserélődtek,így nem volt jól betanult melósa mondhatni sosem!Állítólag nem esélyes a "legjobb főnök" elnevezésre!
boldog szülinapot
Boldog szulinapot mindenkinek
Igy le van a gond egesz evre[O02I
Petrilla!
Itt is volt a zold emberke! ,
Koszonom a szerelmes levelet is
mentettem
Ki csinálta?
édi vagy
Nem csak a selejtjebbjei Azé boldog szülinapot akinek van
Persze a jobbaknak gyáron van...
meg jött a cucc, itt járt a ződ emberke.
erasnak 1 kis vidámság kellhttp://www.youtube.com/watch?v...
Boldog Születésnapot . itt mindenki az év elején született .
pipi!kabbe a macskád farkát és addig fujad mig megnem szólal,hogy köszi pipigazdi mára elég lessz
jajaja