Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talan olvastad mikor fel ajanlottam neki ,hogy botoljon velem valamit 50-ezerert mert szar a festese.
Erre o meg be irta ,en logok neki meg 30-cal.
Szerinted?
Akkor az alvalalkozojuk sedu
telo szamom az infomban elado holmiknal
nem nem Fazi.ez 1 messzemenőkig komoly cég messzemenőkig fizecc
Te már tudsz valamit.
Azért vettem ezt eras, mert zsír vadona újjonnan vettem 77 ezerért..
Akkor ez volt a legolcsóbb a kategóriájában, az 1,6 mm bőrrel és full protektorral állítólag berik minőség...
A pro biker 120 ezer volt azt azért töröltem a vásárlói listámból, rosszat arról sem hallottam...
én a vasat tudtam leárazva de ugy látoma pilóta viszi a pálmát látod CSÁK még eras is éredklődik csak van benned valami henger.....lehenger..és lőőőőő
Nem a sedu volt?
Az egyenlőre az a bakancs amibe télen is járok de hát ezt te nagyon jól tudod Nincs mindenkinek olyan felesége mint neked, hogy 40 ezerért csizmát vegyen az urának Sajna ez van
Majd ha összekuporgatok magamnak akkor talán lesz, de most a bukó lesz az első...
A nem használt hasizmok le vannak zsírozva.
ákcijós és mennyííí?
, , , ,
Igen igen a tervezők gondoltak arra is, ha hasoncsúszik a honpolgár, raktak oda protit rendessen...
kössííí
hmm...
Még az a csizma.
Úgy látom a ruhának a has protektor az erőssége.
Deli vitéz.
szüz anyáááám
biztam bened CSÁK
én ezt láttam most leárazva
ÁÁÁ Nem vadulok Én csak símán letépem a fejét azt beleköpök a gyomrába az ilyennek...
de ha itt lettél volna CSÁK akor te igazságot tettél volna
hát nem hiszem hogy ez az elhajulgatás ment volna neki voltunk elegen ugyhogy ha valaki lukat utöt volna letvolna aki bepótolja!közölték hogy főnök nincs,,,aztán mégis volt,telóval a kezében ...haló sünök?szavakkal ugyhogy még megsem tudtuk beszélni se sms se levél se kávé se ebéd vagy vacsora semmi
Tavaly árazták le ez pont kétszer ennyibe került és ezért nem ilyet vettem magamnak Szerintem kifutó modell... De ha veszel magadnak azért nem szólunk le, hogy nem cserélsz a divatnak megfelelően minden évben bőrruhát...