Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Robi!

Itt tartunk.
jaja :)
milyen "elégedetlen" vagy
nekem nem sürgős, eddig is elfért a pincében
amúgy 3 db van ha esetleg érdekel még valakit
Érdekel de még Decemberig el kellene vernem összes pénzem ruhaszámlával lévő vásárlásra.
...ugye kis fizetés nagy béren kívüli juttatás.... :(
van gyári láncvédőm ha érdekel.
meg mi ez az új email cím
Hi,
nem felejtettem el a gumikat, de majd csörgess ha ébren leszel.
én elérhető vagyok, most indulunk egy kis ponty vadászatra
Természetesen. f2tommy@gmail.com írj, megtárgyaljuk
Nagy igazságokat írtatok mindketten! Ennyi km -re ennyi pénzbõl nincs jobb sportmotor! .,.akinek csak a kawa a motor
916 jöhetne mellé mondjuk, vagy 748 is de akkor tele lennék lével
Hali.
Múlt hónapban szóba került, hogy van egy felső villahidad amit kölcsönadnál leméretezni. Most lenne aktuális a dolog, meg tudjuk oldani?
Pípó!

Helyileg jól látom pesten vagy?Amint kitalálok valamit kereslek telón.Karácsonyra jó alternatíva...
Nem, mert fölösleges, kihasználhatatlan, pályára jó lenne, de idén egyszer sem jutottam el pályára ezzel sem. Utcára bőven jó ez, meg annyi energiám van benne, hogy ezt már nem fogom eladni, legalábbis gombokért biztos nem. Senki nem fizetné meg, hogy milyen. 93ekm van benne, hibátlanul műküdik, kiszolgál. Idei gyászos megtett km tükrében meg még sokáig ki fog szolgálni. Vettem az autót, úgyhogy a motort tényleg már csak hobby célra használom, nem igen közlekedek vele, városban nem is szeretem elővenni. Télen kb egy hátsógumit meg olajat kell cserélnem. Tavaly csak olajat kellett. Az első pár évben éves szinten közel 200eft ment a gépre, ebből kicsit elegem volt. Most hogy ritkán használom, nem viszi a pénzt.
Hello. nincs etalon pohár,bármi ami üveg bármit ráteszünk.! a többi telefon és alku kérdése. :)
megoldjuk! hívj megbeszéljük! :)
06209694840
ja és pólókat is csinálok!
facebook gerillapolo.
januárban csinálok weboldalt is. mert a régi befosott. :(
Persze az patika méretpontos meg fasza eddig nem nyalódik az anyag.
A váltó is jó lett amivel a német buzi átkúrt!
Nem tudom meddig bírja ez a lézeres hegesztés a fogas kereken.
Új vezlánc meg generátor lánc és főtengelycsapágysor, mert tudod pár határeseten volt a többiben meg sok kopadék.
Viszont a blokk ugyan úgy nagyon hangosan kopog, főleg hidegen :(
Legalábis te meg Bird gépe halkabb.
Csapágy-csap hézagot plasztik szarral nem mértem de furatmikróval meg mikróval minden mérve volt meg számítva a hézagok-illesztések és több ponton.
A hengerfejen az a kezdeti repedés hajlam nem lett kezelve, szinte megkapartam körömmel és eltünt.Remélem nem reped tovább.
A kipu szelepvezetőket se cseréltem ki, biztos emlékszel szelepszár és vezető közt már nagy az illesztési hézagom kipu oldalon:)
Biztos ami biztos felkerült a gyári dob, mert hazakerült hozzám.
Nem sokkal halkabb, viszont motorféknél legalább nem durrog, és lentről tol szépen.

Blokk megy amíg megy ez van, csomó kopó dolgot cseréltem amik 5-10-20e voltak....Összeadva soooooook
Blokk ház javítás is egy csomó pénz volt.....
Remélem minimum két évet bír a blokk addig külsőt rendbe rakom meg a pár apróság ami kell.
ülésáthúzás
kuplungtartály kupak biztositó kislemez
gyári idom csavarok
gyári jobbos tükör
átlátszó plexi
első fék karmantyúk,porvédők
első teló persely,porvédő,szimm,olaj
láncvédő
központi rugós tag védő
km/h meghajtó csiga
stb.....
Ha ezek meglesznek és addig bírja a blokk akkor utána komplett hengerfej generál és lehet széthúzom és ránézek a főtengőre újból, eléggé idegesít, hogy kicsit zajosabb....

Legközelebb nem szenvedek ennyit ha ilyen van hanem blokk csere.....
Mind1 nem akartam a cserével macerálni, mert még van 7db csekkem :)
Sebaj nemsokára akkor törzskönyv is meglesz :P

Jah nap, mint nap kapom az ötletet adjam el ha végre megy....
oké eladom és?
-többi eladó 7R se jobb itthon
-külföldön ami jó neten keresztül nézve és átszámolva 900e -tól felfelé!
-fiatalabb sportgép? hitelre 7-8éves nem kell, mire letelik kifizetem 2X és az is öreg lesz meg azok a hatosok nem tetszenek a tízes meg nagy!
-új moci? áhhh majdnem havi fizetés a hitel ha nem életem végéig akarom fizetni!
-ami tetszene és nem 750 az egy 916sps de az is öreg és az is pénztemető, sőőőt JOBBAN!
Akkor marad ez....
....végszükség esetén van MZ meg ingyen vonat.....
Tudod jól ez előtt is 750 volt meg az előtt is....
Szerintem élmény ezeket vezetni és pont tökéletes pályára is meg utcára is.

Neked nem lesz tííízes? Régen szemeztél vele!
Halló!

Kawásba milyet tudtok?Ez a pohár mekkora méret?Mailomra picit részletesebben mesélhetnél mit tudtok csinálni.Régebben láttam talán fotót bögrére vagy hasonló dolgot említettél.

Köszi!
Nekem tutko nem gyári,kicsit magasabb meg enyhén füstös. van rajta extra is,egy kb 3cm repedés majdnem középen. és egy sharp teszten megbukna. :D
Blokkal mi lett? Sikerült megcsinálni a kihajtócsapágy fészkét?
Gyári plexid van? Azt látom átlátszó de milyen márka?
Érdekelne!
Nekem van egy minimális karccal lévő MRA zöld túra amin nem látok át ezért cserélném le.
Bár a plexi a legkisebb gondom van még ezer baj :(
Végre van rajta megint műszaki is....
Meg alakulgat a gép.
Hello mindenki., :) ez épp ducati de bármilyet csiszolunk. 1500ft pohárral együtt. :)
készletben olcsóbb.
ja és eladó a 7es ninja is sajnos. :(
Abban is és a Balatonban is, mint minden évben eddig, Szówal most télen se hagyom ki
Max borban és pálinkában,nem ám a Balatonban
Elhiheted, akkor sem volt. A levegő volt 20 fokos, a víz 16.
Én majd január februárba, mikor fagyos és senki nincs benne, én akkor szoktam fürdeni