ha netán vkinek elfekvőben lenne egy jobbos hátsó lábtartó konzol, azt megköszönném.
pénzt nem nagyon akarok kiadni érte, nekem csak a kipufogó rögzítése céljából kellene Piroskára
cserébe viszont pályán némi kárpótlást fel tudok ajánlani
Hali:) Zalai vok! Lenti környéke.... a gépet tavaly nyáron vásároltam gyári állapotában.. amit én csináltam rajt az a váz, lengőkar,felnik tükörpolírozása, naked változatot próblok faragni belőle... új kormányt kapott most épp a fejidom vállasztás az ami fejtörést okoz.. nemtom milyet vegyek rá... esetleg ha van valami jó ötlet arra vevő vok :) sajnos a régi tulaj eléggé hanyag lehetett a masinával mert elég sokmindent cserélnem kell rajt de szezonra talán összekuporgatom a költségét :) amúgy nagyon megszerettem a mocit.. elötte LC4 KTM 620-am volt de ez teljesen más világ...remélem az új formájával is remek élményt nyújt majd az elkövetkezendő időszakban... amúgy a mocira még vár egy komplett újrafényezés is... képeket majd szívesen mutatok :) :)
Nekem is LSL kormany van a Triumphon, azota sokkal kenyelmesebb, 200 korul kigyozik, de ugysem megyek mar annyival. Viszont nem faradok el annyira rajta. Most igy van egy idomos speed triple-om nagyjabol ennyi
Szia! Nem is láttalak még! Egyre többen vagyunk
Lassan zx7r helyett zxr750 fórum lesz Na jó nem, testvérek vagyunk és ez így jó
Hol vagy és miket csináltál a motoron...stb.?
Attól hogy széles kormány van, attól még nem fordul nagyobb szögben az első futómű. Érdekes, ezeket a motorokat erre gyártották, a kanyarodásra. Nem értem, ha valaki "szenved" a csutkakormánytól, minek veszi meg? Miért nem vesz nakedet, vagy idomos túramotort, vagy túraendurót, amin eleve ilyen van. Nyilván szíve joga átalakítani a saját motorját, de véleményem szerint csunya az ilyen motor...
Azért van minden motoron túra kormány mert itt olyan vissza fordítók vannak a hegyekben hogy a csutka kormánnyal csak szenvednének! Amire lehet felszerelik, mellette állt egy 1100 xx azon is az volt!
esetleg ismered azt a tagot, aki a használtautón hírdeti a zöld 2003-as ZX12-esét?
tudsz nekem infót szerezni?
igen, nagy.
nekem is beszélnem kell az illetékessel , ha lesz infóm
pénzt nem nagyon akarok kiadni érte, nekem csak a kipufogó rögzítése céljából kellene Piroskára
cserébe viszont pályán némi kárpótlást fel tudok ajánlani
Tavasszal össze kell szedni a bandát!
ac relé a pinkben
Elvileg 4800.- pézt láttam rá írva,szóval bagatel összeg!
Lassan zx7r helyett zxr750 fórum lesz Na jó nem, testvérek vagyunk és ez így jó
Hol vagy és miket csináltál a motoron...stb.?
ha holnap napközben meg tudnál , azt nagyon