Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló Tesó!
Valami linket nyomhatnál
Tomika,
esetleg ismered azt a tagot, aki a használtautón hírdeti a zöld 2003-as ZX12-esét?
tudsz nekem infót szerezni?
ha nem lesz más, csinálnak a srácok
igen, nagy.
nekem is beszélnem kell az illetékessel , ha lesz infóm
Mi a helyzet a carbonpiaccal? Nagy a csend mostanában.
Kell rá vágni vasbú
ha netán vkinek elfekvőben lenne egy jobbos hátsó lábtartó konzol, azt megköszönném.
pénzt nem nagyon akarok kiadni érte, nekem csak a kipufogó rögzítése céljából kellene Piroskára
cserébe viszont pályán némi kárpótlást fel tudok ajánlani
Hali:) Zalai vok! Lenti környéke.... a gépet tavaly nyáron vásároltam gyári állapotában.. amit én csináltam rajt az a váz, lengőkar,felnik tükörpolírozása, naked változatot próblok faragni belőle... új kormányt kapott most épp a fejidom vállasztás az ami fejtörést okoz.. nemtom milyet vegyek rá... esetleg ha van valami jó ötlet arra vevő vok :) sajnos a régi tulaj eléggé hanyag lehetett a masinával mert elég sokmindent cserélnem kell rajt de szezonra talán összekuporgatom a költségét :) amúgy nagyon megszerettem a mocit.. elötte LC4 KTM 620-am volt de ez teljesen más világ...remélem az új formájával is remek élményt nyújt majd az elkövetkezendő időszakban... amúgy a mocira még vár egy komplett újrafényezés is... képeket majd szívesen mutatok :) :)
Ezért mondtam, mindenkinek szíve joga átalakítani, de valahogy nekem nem adja.
Nekem is LSL kormany van a Triumphon, azota sokkal kenyelmesebb, 200 korul kigyozik, de ugysem megyek mar annyival. Viszont nem faradok el annyira rajta. Most igy van egy idomos speed triple-om nagyjabol ennyi
Jóféle, szerencsére akadnak még effajta koros szép állapotú legendák.
Nagyon helyes iker
Ez bizony szép kolléga
Tavasszal össze kell szedni a bandát!
KAWASAKI
Gondolom megosztom a sajátomat is! Nem mai gyerek, de hibátlan,s megbizható!
Itt a mumusod Tomi!Nem kell a neten kapirgálni,szólsz intézem

ac relé a pinkben

Elvileg 4800.- pézt láttam rá írva,szóval bagatel összeg!
Még élek ám én is,csak el vagyok havazva.....
Szia! Nem is láttalak még! Egyre többen vagyunk
Lassan zx7r helyett zxr750 fórum lesz Na jó nem, testvérek vagyunk és ez így jó
Hol vagy és miket csináltál a motoron...stb.?
Alakszik
Bird,
ha holnap napközben meg tudnál , azt nagyon
Attól hogy széles kormány van, attól még nem fordul nagyobb szögben az első futómű. Érdekes, ezeket a motorokat erre gyártották, a kanyarodásra. Nem értem, ha valaki "szenved" a csutkakormánytól, minek veszi meg? Miért nem vesz nakedet, vagy idomos túramotort, vagy túraendurót, amin eleve ilyen van. Nyilván szíve joga átalakítani a saját motorját, de véleményem szerint csunya az ilyen motor...
Azért van minden motoron túra kormány mert itt olyan vissza fordítók vannak a hegyekben hogy a csutka kormánnyal csak szenvednének! Amire lehet felszerelik, mellette állt egy 1100 xx azon is az volt!
nyitom