Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csőváz!
Bocsi, de tegnap már aludtam amikor kerestél
Sajna nekem melóm van ma ezerrel így a kis gokartok kilőve
Bird,

ha tudsz jönni hungarocart-hoz, jelezz, mert akkor viszem neked a kis növényedet , ja és akkor hozz nekünk finomságot
Perfekt!
beindult piroska
olyan mint egy doxa óra
Tamáska is jelezte hogy jönne,16:30-ig melózik...Elképzelhető hogy én megvárom őt,behuppannak a kocsiba és megyünk.Ott dolgozik az M1-7 közös agip kút környékén.Ha úgy jó,megvárhatjátok ti is,de ha nem akkor találkozhatunk mogyoródon.Majd ezt még holnap letelefonáljuk!

Béke!
Megcsöröglek ha elindulunk, azt összefutunk mondjuk az agip kúton m1 m7en, sztem 40 perc alatt ott vagyunk. Guro 17et akartam írni...
A hely megvan.Ipar u....
Pattintanád a hely nevét vagy címét?De nekem az is jó ha megpofázunk egy időt amikor összefutunk az M1-M7 közösön az Agip kúton...
Elõbb nem jó nektek?
3-tól 7-ig , hol a picsában vagy te komám
azért nem lenne rossz, ha a szokott módon 5 körül oda érnénk
3 körül elindulunk innen, 7re ottvagyunk. Nem láttam hogy foglalt lenne a pálya, de azért délelőtt rájuk csörgök, aztán ha valami gixxer van, akkor kiírom ide. Nektek jó így?
Beteg!
Mik a hírek a péntekről?
elhoztuk piroskát
du nekiállunk
majd jelentem a helyzetet
Ezt figyeld, a kompresszor hangjával nem tudok betellni.
http://www.youtube.com/watch?f...
Ha akartok még az életben ujjazni, szerezzétek vissza a puskákat!
Lopott áru, baráti áron, baszd meg, ez az évszázad üzlete. Picsába, tudod mit, megtartom. 200 rugó bármelyik üzletben, már ha lehet kapni, te meg 100 fonton majrézol, nem megy a matek, mi? Az ára akkor is 200, főleg hogy egész Libanon költségvetése lapul a zsebedben. Na hadd nyálazzak egy kis zöldhasút.
Ja je!Néha átfutom a használt zxr 750 kínálatot,és hát siralmas...Mind állapot, mind ár tekintetében.Picsába!Tudod mit?Megtartom...
Kicsit tákoltnak tűnik, de kemény hogy mennyi az ára ZXR
Igen, ez 100 hogy L-es váz, a villa meg 7R
Ja!

Szerintem L-es zxr 7-es telókkal,vagy legalábbis az alsó csizma az 7-es.Az L-nek a vázán ott a kis 3szög....Nem is tudtam. EÓ
Azon kívül L zxr.
Hat dugattyús a fék...
Ez nem 7R váz, nincs meg a jobbos ram air nyílás a vázban. Max L-es ZXR
Vagyis inkább 7-es?A segédváz felső szára ahova kapcsolódik a fő vázhoz ott az a kis benyomat a 3szögben az olyan gyárilag?