ahogy néztem az ezüst 6ost,épp akartam mondani hogy azt nem biztos hogy kihagynám.ugy nézem van gazdája.nem lehet rossz vétel.csak gondoltam nem pofázok bele.de igy legalább te mondtad ki
Ma elvitték a drágaságom egy kicsit szarul érzem magam,bánatos vagyok és hiányzik
Nagyon szépen köszönöm a segítséget de úgy döntöttem,hogy a 06 -os nem tisztázott körülményeire való tekintettel elállok a megvételétől .Igazából nem bízom bennük,hogy nem vernek át.
Ezért a 04-es ezüst maradt amit Vasárnap meg is nézek amúgy is jobban tetszik majd kiderül.
crazyJoe arra is vonatkozik Mujahedin 14212-es hozzászolása
9363 sztem nekem egyenlőre elég lesz a 636 is
( be kakilnák tőle)
vót egyszer egy ilyen nevű csajom,elég jó.de vezláncból inkább gyárit.kb 13 ezer ugyhogy nagyot nem tudsz spórolni.de nem (csak) a vezlánc a fontos hanem a rugós feszítője.ha az szar pikk pakk hazabassza az uj láncot
Joe!
bocs hogy megint bezaklatlak...most akarok venni vezérműláncot,és a nagyker ahol tudok vásárolni ott csak Regina vezérműláncok vannak...az szted jó?
-Kitt itt állok a bejáratnál
Kitt gyere haza
A kapaszkodó dolgunk még fent áll?
az enyém letud érni!
csá!
Ma elvitték a drágaságom egy kicsit szarul érzem magam,bánatos vagyok és hiányzik
Nagyon szépen köszönöm a segítséget de úgy döntöttem,hogy a 06 -os nem tisztázott körülményeire való tekintettel elállok a megvételétől .Igazából nem bízom bennük,hogy nem vernek át.
Ezért a 04-es ezüst maradt amit Vasárnap meg is nézek amúgy is jobban tetszik majd kiderül.
crazyJoe arra is vonatkozik Mujahedin 14212-es hozzászolása
9363 sztem nekem egyenlőre elég lesz a 636 is
( be kakilnák tőle)
bocs hogy megint bezaklatlak...most akarok venni vezérműláncot,és a nagyker ahol tudok vásárolni ott csak Regina vezérműláncok vannak...az szted jó?