ott a pont
Volt egy ismerősöm aki tanult japánul és tényleg függőlegesen kellett olvasni.
de ez a 2 kanji egybe van tehát egy szó, ezért egymás mellett kell lennie. Szerintem
Olaj ügyben: félszint Igol roadster a király!
Nem eszi,és nem ragad a váltó, mint a Castrol-nál
Ninja kérdés?
Bakker én elkúrtam Ez nem Ninja hanem Ja-nin
Heló. Sajna én egy métert sem mociztam szombaton, mert jött egyik haverom debrecenből le és nem akartam egyedűl itthagyni. Még nyáron költöztek be és szokott lejönni elég sűrűn. A másik hogy cicám ivartalanitva volt szombat reggel és majdnem egész nap felügyeltük haverral
LieBing nekem ez az olaj nagyon bevált. A 250-es elég sokat pörgőnek számit a 18000 rpm-el? Na abban kétszer is volt ilyen olaj és semmi, de tényleg semmi probléma nem merűlt föl benne. Pedig hidd el rendszeresen kapott tiltást is. A másik, hogy mikor elhoztam a hatost, csattant olyanokat a váltója, jó erősen kellett rajta a fokozatokat kapcsolni. Üreset elég nehézkes volt megtalálni benne, aztán mikor belement az általam emlitett olaj, pár km után minden ilyen jellegű probléma megszűnt. Elég ha csak alápöccintek a váltónak és már szépen veszi is a következő fokozatot. A harmadik, igaz erről nincs véleményem semmi, csak olvastam már pár helyen itt a sportmotoron, hogy a full sintetikus olajat sűrűn utánkell töltögetni, mert fogyasztja a moci.
Szal összegzés képpen, nekem bevált ez az olaj és maradok is ennél valószinűleg.
De nyomni kell az árbájtot,hogy meglegyen a tizedesem
Mujahedin az új nick neve!
ezt hallaná az öcséd
öcséééém nem lennék a helyedben ,ha ez jiderül . . . . . . .
"ha nem speed motorod lenne és a következő motorom nem kawasaki zx10rr-lenne,akkor MEGKERESNÉLEK ÉS MEGBASZNÁLAK!
remélem így ok
http://kawasaki.hu/productCGMA...
De így is szép a tied, majd aki kötekszik annak mondod hogy arab volt a dekoros
Pusszantalak Pubikám
de igy csak simán szeretlek
Rakd a pöcsöd a gixerkédbe
Volt egy ismerősöm aki tanult japánul és tényleg függőlegesen kellett olvasni.
de ez a 2 kanji egybe van tehát egy szó, ezért egymás mellett kell lennie. Szerintem
Minden csak nézőpont kérdése
ha jobbról olvasod akkor Ninja
Nem eszi,és nem ragad a váltó, mint a Castrol-nál
Ninja kérdés?
Bakker én elkúrtam Ez nem Ninja hanem Ja-nin
LieBing nekem ez az olaj nagyon bevált. A 250-es elég sokat pörgőnek számit a 18000 rpm-el? Na abban kétszer is volt ilyen olaj és semmi, de tényleg semmi probléma nem merűlt föl benne. Pedig hidd el rendszeresen kapott tiltást is. A másik, hogy mikor elhoztam a hatost, csattant olyanokat a váltója, jó erősen kellett rajta a fokozatokat kapcsolni. Üreset elég nehézkes volt megtalálni benne, aztán mikor belement az általam emlitett olaj, pár km után minden ilyen jellegű probléma megszűnt. Elég ha csak alápöccintek a váltónak és már szépen veszi is a következő fokozatot. A harmadik, igaz erről nincs véleményem semmi, csak olvastam már pár helyen itt a sportmotoron, hogy a full sintetikus olajat sűrűn utánkell töltögetni, mert fogyasztja a moci.
Szal összegzés képpen, nekem bevált ez az olaj és maradok is ennél valószinűleg.