Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!
Nagyvas.hu,Biker-world .hu, pl.
Szívesen!Érthető!
Köszi az infót Lehet én v-ok ritkán?

De nyomni kell az árbájtot,hogy meglegyen a tizedesem
Tuja valaki hol lehet szert tenni egy kispúpos sötételt vagy fekete plexire? 99-es 6-osra!
Nevet változtatott!
Mujahedin az új nick neve!
Zdobrotkával mi a F@sz lett? Csak nem lett valami baja?
Köszi roleka!
Pubi! már rég eladta azt a szecskavágót
fikázni a suzukit
ezt hallaná az öcséd
öcséééém nem lennék a helyedben ,ha ez jiderül . . . . . . .
bocs helyesbítek...
"ha nem speed motorod lenne és a következő motorom nem kawasaki zx10rr-lenne,akkor MEGKERESNÉLEK ÉS MEGBASZNÁLAK!
remélem így ok
Hát az eredeti ninja dzsekin is ilyen sorrendbe vannak a kanjik
http://kawasaki.hu/productCGMA...

De így is szép a tied, majd aki kötekszik annak mondod hogy arab volt a dekoros
Barátom az első mondatod elég merész lett
Pusszantalak Pubikám
ha nem lenne speed motorod és a következő motorom nem kawasaki zx10rr lenne simán megbasználak
de igy csak simán szeretlek
probáld csak
Hallod komcsikám

Rakd a pöcsöd a gixerkédbe
ott a pont
Volt egy ismerősöm aki tanult japánul és tényleg függőlegesen kellett olvasni.
de ez a 2 kanji egybe van tehát egy szó, ezért egymás mellett kell lennie. Szerintem
Szeritem a Japánok felülről lefele olvasnak és írnak!
Köszi most már nyugodt vagyok
Minden csak nézőpont kérdése
hm érdekes
ha jobbról olvasod akkor Ninja
Olaj ügyben: félszint Igol roadster a király!
Nem eszi,és nem ragad a váltó, mint a Castrol-nál
Ninja kérdés?
Bakker én elkúrtam Ez nem Ninja hanem Ja-nin
Következő cserénél lehet kipróbálom.
szkrács akkor csak legyen jó bele! egyszer probáéd ki amit én mondtam! fullos sem eszi, nekem legaábbisnem ette!
Heló. Sajna én egy métert sem mociztam szombaton, mert jött egyik haverom debrecenből le és nem akartam egyedűl itthagyni. Még nyáron költöztek be és szokott lejönni elég sűrűn. A másik hogy cicám ivartalanitva volt szombat reggel és majdnem egész nap felügyeltük haverral

LieBing nekem ez az olaj nagyon bevált. A 250-es elég sokat pörgőnek számit a 18000 rpm-el? Na abban kétszer is volt ilyen olaj és semmi, de tényleg semmi probléma nem merűlt föl benne. Pedig hidd el rendszeresen kapott tiltást is. A másik, hogy mikor elhoztam a hatost, csattant olyanokat a váltója, jó erősen kellett rajta a fokozatokat kapcsolni. Üreset elég nehézkes volt megtalálni benne, aztán mikor belement az általam emlitett olaj, pár km után minden ilyen jellegű probléma megszűnt. Elég ha csak alápöccintek a váltónak és már szépen veszi is a következő fokozatot. A harmadik, igaz erről nincs véleményem semmi, csak olvastam már pár helyen itt a sportmotoron, hogy a full sintetikus olajat sűrűn utánkell töltögetni, mert fogyasztja a moci.
Szal összegzés képpen, nekem bevált ez az olaj és maradok is ennél valószinűleg.
Nem párolt rizs hanem szaké