Nekem is 2CT van, de nem nagyon bejövős. Tény, hogy hamar bemelegszik, viszont ugyanolyan hamar túl is melegszik. Rosso Corsa jobban bevált, vagy supercorsa, na az állat volt!
Rosso II-őm van elöl hátul. Csak dicsérni tudom nagyon jó visszajelzéseket kapok tőle az útról. Volt már angelem, metzelerem, de úgy is mindenki hazabeszél... :)
Idővel olyan átalakuláson megy keresztül a szerkezet, hogy a tapadási tulajdonságok extrém módon megváltoznak. Elveszti a rugalmasságát, keményedik, és szélsőséges esetekben az oldalfal megrepedezik, lényegében mintha tömör műanyagon gurulnánk.A tűző nap a legnagyobb ellensége a guminak.
Az mitől van hogy a hátsó gumi az utolsó k.b. 1000 km -en kopott el örült sebességgel, és most már csúszkál is.
Alig érek a fékhez már megy is keresztbe kívülről vicces lehet be a motoron elégé para.
A nagy meleg miatt lehet vagy így hal meg a gumi.
Nem is vettem sértésnek, csak arra céloztam, hogy általában inkább túratempóban közlekedek. Egyébként a választás oka: ezek voltak használtan, de nagyon jó állapotban a gumisnál. rosso corsa
Ja és egyenlőre megmarad a járgány