előbb a generátor fázisait/tekercseit ellenőrizd testhez zárlat vagy szakadás vizsgálattal, utána szerviz manuál szerint ellenőrizd a feszültség szabályzó értékeit. de lehet hogy össze olvadt a szabályzó csatlakozója kontakt hiba miatt és lehet ott a hiba . szervizmanuál : http://www.manualedereparatie.info/ kikeresed a motorod és letöltöd.
Az lenne a problémám,hogy nem tölt a motor csak fordulaton ùgy 5000-től épül fel 13 volt 14.2 voltig a töltés. Kawasaki zx6r 636 A1P 2002. Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Keresek 03-04-es 636-ra fejidomot, gyári plexit, ram air dobozt, első gyári indexeket, első tárcsákat és egy első lámpát. A fejidom zöld színben érdekelne, sérült is szóba jöhet, ha meg van minden darabja. Köszi
Ugyanitt,
Egyedi Stunt nagylánckerék 54/520 636 ZX6R
03 636-ra lett legyártatva, de máshoz is jó lehet. Időközben eladtam a motort így nem lett felrakva.
Sziasztok.
2003-04 es Zx 6r hez keresek elsö lámpát lehetöleg töröttet csak a bal oldala kellene nekem a búra rész érdekelne ha valakinek van ijesmi irjon már köszi.
Sziasztok.
Köszönöm a múltkori service manual segítséget! Ismét problémába ütköztem! A kipufogo aktuátor motort szeretném kiiktatni mert, a belső fogaskerékről hiányoznak fogok ezért fals jel miatt bizonytalan az indulása a motornak, van hogy fordulat emeléskor kivágja az ECU biztosítékát. Várom a segítséget, köszönöm!!!
Az 5.5-ös kerék jobban össze fogja húzni a gumit. Nem úgy fog rajta állni mint ahogy azt tervezték. Te ebből annyit érzel majd hogy a motort az eggyik oldaláról a másikra kicsit nehezebben, lassabban fogod átteni. Ha már 190-es, akkor a \55-öst válaszd, hogy nyerj a nagyobb felülettel
Szevasztok!
Szeretnék eladni nektek egy hátsó ülést.
9-eshez vettem volna, de tudás hiányában megvettem ami kicsi rá.
Az a pár mm miatt, nem passzol..
Az ülés hibátlan, szakadás mentes gyári!
Matricák az alján!
10.000Ft
Budapesten, de posta is ok.
Köszönöm.
20-431-15-11
Sziasztok! Szükségem lenne pár dologra. ZX600J 2001-hez. Ha valaki tud olyan embert akinek vannak cuccai, vagy bont az írjon már légyszíves vagy telefonszámot vagy egyéb elérhetőséget! Fontos! Bocsi az offért! Széles utat!
Az lenne a problémám,hogy nem tölt a motor csak fordulaton ùgy 5000-től épül fel 13 volt 14.2 voltig a töltés. Kawasaki zx6r 636 A1P 2002. Válaszokat előre is köszönöm.
Keresek 03-04-es 636-ra fejidomot, gyári plexit, ram air dobozt, első gyári indexeket, első tárcsákat és egy első lámpát. A fejidom zöld színben érdekelne, sérült is szóba jöhet, ha meg van minden darabja. Köszi
Egyedi Stunt nagylánckerék 54/520 636 ZX6R
03 636-ra lett legyártatva, de máshoz is jó lehet. Időközben eladtam a motort így nem lett felrakva.
core1493@gmail.com
Ha megvan még a gumi engem lehet érdekel.
Tudsz küldeni róla pár infot a sifib@freemail.hu email címre?
Köszi előre is!
2003-04 es Zx 6r hez keresek elsö lámpát lehetöleg töröttet csak a bal oldala kellene nekem a búra rész érdekelne ha valakinek van ijesmi irjon már köszi.
Köszönöm a múltkori service manual segítséget! Ismét problémába ütköztem! A kipufogo aktuátor motort szeretném kiiktatni mert, a belső fogaskerékről hiányoznak fogok ezért fals jel miatt bizonytalan az indulása a motornak, van hogy fordulat emeléskor kivágja az ECU biztosítékát. Várom a segítséget, köszönöm!!!
Érdekelne egy gyári első zajcsillapítós kis lánckerék de állítólag csak szett-ben lehet megvenni.
Nekem csak az első lánckerék kellene!
Üdv.
Szeretnék eladni nektek egy hátsó ülést.
9-eshez vettem volna, de tudás hiányában megvettem ami kicsi rá.
Az a pár mm miatt, nem passzol..
Az ülés hibátlan, szakadás mentes gyári!
Matricák az alján!
10.000Ft
Budapesten, de posta is ok.
Köszönöm.
20-431-15-11