Hello
Segítséget szeretnék kérni:menyi egy 2002 Kawa. zx636r-nek az első és a hátsó kerékanya meghúzási nyomatéka?
Valamint keresek hozzá jobb és bal oldali (636)oldalidomot gyári matricázással sérülés nélkül.
Köszönet.
hi!
az itől lehet, hogy kuplugbowdent cseréltem és ha hosszabb úton megyek, felfelé akarok váltani akkor egy pillanatra fennt marad a váltókar? Lehet hogy állítani kéne a kuplung holtjátékán?
Sziasztok egy gyors kerdes hatha valaki fejbol tudja de ha valaki lemerne nekem a telószár befogatásainak átmérőit azt nagyon megkoszonnem
zx-6r 2003-2004
Szívesen meghallgatnám majd a hangját
Talán egyszer megyek majd felétek Salzburgba!
itt a link is,mert az elöbb lehagyta.
Ha valakit erdekel szoljon ,most rendeltem töluk,hozzam ingyen elhozzak!
Segítséget szeretnék kérni:menyi egy 2002 Kawa. zx636r-nek az első és a hátsó kerékanya meghúzási nyomatéka?
Valamint keresek hozzá jobb és bal oldali (636)oldalidomot gyári matricázással sérülés nélkül.
Köszönet.
Ha valakit érdekel írjon nyugodtan, nagyon szeretem, de a család most fontosabb...... sajna meg kell válnom tőlle. Remélem nem veszi meg senki
Ezzel jobban járt ez garancia!
az itől lehet, hogy kuplugbowdent cseréltem és ha hosszabb úton megyek, felfelé akarok váltani akkor egy pillanatra fennt marad a váltókar? Lehet hogy állítani kéne a kuplung holtjátékán?
lemértem, a szár fent 49,9mm alul 51,9mm.
Illetve manapság mennyibe kerül 6 hónapra a kivonatas?
Eladó Kawasaki ZXR636 típusú 2005-2006-os évjáratú motorhoz bontott blokk, akár darabokban is, de leginkább egyben.
0630/9549090
zx-6r 2003-2004
Motul 7100 10w40
Jó mindegyik a kempingemnek
http://www.sportmotor.hu/motor...