csöcs jó ám
Joe-t láttam Bocy-val beszéltem is ( mondjuk vele " sokat" találkozom melóhelyen) meg az asszonykájával. Aztán hogy a többiek voltak-e vagy nem kuki tudja.
Első Pannónia-ringre kivágtunk az öreglánnyal egy 2.09-et
Stricivel találkoztam és beszéltem ott ,de azért voltam olyan hideg hozzá mert csak egy órával később jöttem rá hogy Ő volt az
Legközelebb mindenki mutatkozzon be mert az idegenekkel bizalmatlan vagyok
Vicceltem, csak ha a stílusból nem esett volna le
Nem vitinbe kell, de nem vagyok hajlandó afenntartásáértfizetni ha közúton alig használom, nincs isértelme. Ezért néztem ezeket
Dehogy is, arra nincs nekem időm, vitrinbe kell mutogatni. Amúgy ezeket másra nem is érdemes tartani ezért papír nélkül a legolcsóbb a fenntartásuk. Ha túrázni akarok akkor ER-t vagy a Z szériát venném.
Hazafele tántorog a részeg az utcán. Jön vele szembe egy apáca. A részeg hirtelen eléugrik, behúz neki egy jobb horgot, gyomrszájon rúgja, majd ballal állcsúcson vágja. Az apáca erre eszméletlenül elterül.
A részeg elégedetten fölé hajol és azt mondja:
- Lassú vagy, Batman
Ha valaki vagánykodni akar a slájmparty-n akkor itt a tuti recept.
1. Vedd meg a powercommandert tőlem, most csak nektek 35 ropiért odaadom
2. Szereld be
3. Agonál hozzáállíttatod a motorodhoz
És már kész is, könyékig döntheted az összes kanyarban. Gyorsabb nem leszel de a tudat, hogy benne van a PC megfizethetetlen
Amúgy van még 05-06 hoz gyári első hátsó indexem és gyári kipuf is hozzá. Aprópénzért vagy alkoholért ezek is eladók
én is voltam kint tegnap :) bejött nagyon!
Tudja esetleg vki, hog 07-08-ra való yoshi rs5 (csak dob!) felmegy-e faragás nélkül 05-06-os segge alá?! ;)
Köszi,
R