Van egy felesleges első Renthal lánckerekem 07-08 ZX6R-hez, 14 fogas, 100 km-et ha volt használva.
4-5 ropiért vihető, ha kell postázom és az benne van az árban...
Nofene keresztszalagnál még mindig ez első szalagból pótolnak. Nekem már kétszer műtötték ugyan azt a térdemet szalaggal. Lassna már több lyuk van azon a lábamon mint a rákóczi úti kurvákon
Az élmény az maradandó pedig azt miondták ha hagyom magam elöbb szabadulok erre egy vadállat .... na de hagyjuk is,mert már a gondolat is fáj .
Kösz meg lesz a jobbulás
, , , nem is olyan vagyok olyan más
A kétoldali nem egy leány álom de hát nem kellett volna megemelnem magam azaz anyukám mondta hogy kiskoromba csak 200kg-ra lettem hitelesítve én meg 250-et emeltem + 1 sör , .
Sziasztok!
Eladó Kawasaki ZXR636 típusú 2005-2006-os évjáratú motorhoz bontott blokk, akár darabokban is, de leginkább egyben.
Érdeklődni csak telefonon!
0620/9116246
'Méé, seggbe is kúrtak?
Csak vicc volt :))
Engem is műtöttek sérvvel, 8 hét után mentem vissza dolgozni, aztán egy év múlva meg kiújult... ráadásul kijött a másik oldalon is, most meg fosik a picsám az újabb műtéttől. Te legalább már túl vagy rajt, jobbulást !
Fasza! Jobbulást!
Nekem a térdemet műtötték februárba és májusba- keresztszallag, oldalsótartó szallag és porc....csak most kezdhetnék motorozni, de ki az aki kibírja? Másfél hónapos volt és motoroztam....
Csak laza kétoldali ágyék sérvem volt 3.-án műtöttek és asszem egy jó darabig meló nuku + amikor más motorozott a jó időbe én nyomtam a kórházban az ágyat
ezügyben már ne írjatok