Nekem is volt, még M1 is, de ez az M5 utcára teljesen jó! Nekem bevállt és most jó pár haveromnak is ez van fennt. Megvannak vele elégedve, de mindenki olyat használ amilyet szeretne!
Pirelli diablo supersora-t is néztem Continental Race Attack-ot is és még sok mást.De a Pure valahogy megfogott talán ,mert Michelin már bizonyított nálam fene tudja. A lényeg hogy hogy 2 ct- lgyen vagy legalább is a szerkezete
Beszarsz de nekem pl bejött a pilot power még hidegben is "faszán tapad" .De szeretnék házon belül kipróbálni mást is és egy két dolgot olvastam a pure -ról. De inkább azoknak hiszek akik használták rendesen .
Köszi,elemekre nincs szuksegem,csak tuning dolgokra.
Lanckerek,bukogomba,emelöszem,kipufogo,esetleg pc,ilyeneket vasarolnek,idomokat ,indexet nem.(palyagepem van)
Ha esetleg valami mas lesz irj nyugodtan.
Szevasztok.
O7-es evjarathoz vana valakinek eledo extraja,barmi erdekelhet.
Bukogomba,fekkar,kuplungkar,kipufogorendszer,gatlo stb.ha van valakinek valamije ne titkolja
Sziasztok!
Eladó Kawasaki ZXR636 típusú 2005-2006-os évjáratú motorhoz bontott blokk, akár darabokban is, de leginkább egyben.
Érdeklődni csak telefonon!
0620/9116246
Pirelli diablo supersora-t is néztem Continental Race Attack-ot is és még sok mást.De a Pure valahogy megfogott talán ,mert Michelin már bizonyított nálam fene tudja. A lényeg hogy hogy 2 ct- lgyen vagy legalább is a szerkezete
ordasnarancs
Mislenyt max a faszomra húznék
Mi a véleményetek ?
pozitív és negatív tulajdonságokat kérnék róla
narancssárga lesz, vagy piros!
Lanckerek,bukogomba,emelöszem,kipufogo,esetleg pc,ilyeneket vasarolnek,idomokat ,indexet nem.(palyagepem van)
Ha esetleg valami mas lesz irj nyugodtan.
Igy kompletten 65ezer forint.
darabokba,irj megbeszéljük.
viktor0321@freemail.hu
O7-es evjarathoz vana valakinek eledo extraja,barmi erdekelhet.
Bukogomba,fekkar,kuplungkar,kipufogorendszer,gatlo stb.ha van valakinek valamije ne titkolja
Eladó Kawasaki ZXR636 típusú 2005-2006-os évjáratú motorhoz bontott blokk, akár darabokban is, de leginkább egyben.
Érdeklődni csak telefonon!
0620/9116246