Na majd a könyvből ki bogarászod. De ha gondolod akkor a kilences fórumon kérdezd meg kawaszekit ,ő keni vágja a kawákat. És lehet hogy van még pár alkatrésze. Nem veszítesz semmit vele.
Szia elmegyek egy 3 órás túrára kb 200km és 2, 3 decit nyom ki, ha ledugózom a radiátor nyilasát nagyon felkeményednek a gumicsövek egy 5 perces járás után most kimosom a radiátor, kiveszem a termosztátot kifujogatom a vékony csöveket, ha ezután is kinyomja akkor sajna hengerfejes, gondolom én :( mindent köszönök :)
Kérdés hogy mennyit nyom ki?Még nem biztos hogy hengerfejes. Az enyém is csinálja a kilences és a hatos is de nem sok megy bele a lényeg hogy a tartály az alsó csíkig töltsd fel mert ha több van benne a felső csíknál akkor a csövön nyomja ki a felesleget.. A könyvet meg küldöm , a 95 96 97 es évjáratokhoz jó. Igaz németül van de legalább gyakorlod Adolf nyelvét .
Még valami ha kell a gyári robbantott ábrás szerelési könyv akkor dobj egy mailt ,ingyen bérmentve elküldöm. (nem vagyok hiéna aki egy ilyenért több ezer ft ot elkér)
sziasztok.lenne egy kérdésem 05-06 .636-on 180-as gumi van fent.mérjétek már meg légyszives,hogy mennyi a távolság a lánc és a gumi széle között.előre is köszi.gabi.
Helló mindenkinek kellene nekem zx6r Ninjához hengerfejtömítés, hol tudnám beszerezni 1995évj a motorkódból lehet tudni a motor évjáratát? előre is köszönöm :)
Még nem érkezett meg a cucc... Biztos jó címet adtál meg?