Martin21 nem hiszem hogy választ kapsz mert itt most repkednek a lóerők de azért én is kérdeznék valamit,. Adott egy 96 os zx6r csak pályázásra használt, milyen olajat javasoltok bele ?
Sziasztok! Egy eléggé banális kérdésem lenne.
Van egy 96'-os kawasaki zx6r motorkerékpárom és a kilóméteróra sajnos nem megy rajta egy ideje...megnéztem a kábelt és minden rendben van vele,nincs elszakadva.Hol lehet a hiba?köszi
Adatlapzsoltinak vannak egyedi árai csak titkolja, pedig egy pár napja mutogatott itt képeket zx6r-ről gyári csomagolásban. Lehet nem is akarja eladni csak lajoskodik hogy neki ilyen is van a padláson.
jó..de vagy vegyél 2010 est vagy a 2005-06 ost...a kettő köztit ne-hacsak nem akarsz Kurta Jani nyomdokaiba lépni..ugy vette a blokkokat mint én a viszkit...az meg azé elég sűrű...
2008 as -nak olakjozási problémái is voltak főtengelycsapágyilag és még elég sok minden.jó szar széria volt.
Van gyári kawa olajam 10w4 0 10w50racing
Én ezt ajánlom!
Van egy 96'-os kawasaki zx6r motorkerékpárom és a kilóméteróra sajnos nem megy rajta egy ideje...megnéztem a kábelt és minden rendben van vele,nincs elszakadva.Hol lehet a hiba?köszi
Azért 1 × egy ajándék Chivast egy havernak (mondjuk nekem) megengedhetnél már magadnak, akkor én 3-at ajándékozok neked vissza!
Akkor Kurta nem sok blokkot vehetett , ajándék Chivas Regal!
2008 as -nak olakjozási problémái is voltak főtengelycsapágyilag és még elég sok minden.jó szar széria volt.