Köszönöm a válaszokat!
Akkor utánanézek az akku problémának.
Pontosan milyen akksi kell bele?
380ért vettem 96-os, 72000 km-er van benne. Fris karbiszinkront és szelephézagot mondott a srác.
meleg motornál nem kell szivató. Anélkül is mennie kell. Ha szar az aksi az elég sok gondot tud okozni. Szerintem többek közt ezt is.
A Shell benzin szerintem a legjobb az összes közül. Nekem az vált be.
Jó kis gép :D ma próbálgattam egy kicsit. Azért van mit rajta alakítani... első villa szimeringek lassan csere, markolatok csere, sajnos túl szoros ezért nem ugrik vissza... illetve a fénykürt része nem működik.
Kérdés:
Melegebb motorral is kell neki szivató vagy el kell, hogy induljon?
Lehet azért indul nehezebben mert gyengusz akku?
Esetleg fos a shell 95-ös benzin?
Úgy látszik "ŐRÜLT JÁNOS"-nak nem jön be, ha kétharmad, vagy fél áron vehet meg cuccokat a "GÉPÁLLAT"-jához ! Az álltalános dolgokat ( olaj; gumi; ruházat; egyébb kiegészítők ) természetesen az "APRÓ"-ba rakjuk, igaz ha egy kategórián belül 1-nél többet akarsz hirdetni, az min. havi 5000Ft , de üsse kavics, ha sok cucc van néha azt is rászánjuk, de ha márka+ típus specifikus cuccok vannak, azt természetesen jobb egyből a "CÉKÖZÖNSÉG ARCÁBA" tolni !
Akkor utánanézek az akku problémának.
Pontosan milyen akksi kell bele?
380ért vettem 96-os, 72000 km-er van benne. Fris karbiszinkront és szelephézagot mondott a srác.
fainul szól, de minden héten polírozni kellett.
A Shell benzin szerintem a legjobb az összes közül. Nekem az vált be.
Kérdés:
Melegebb motorral is kell neki szivató vagy el kell, hogy induljon?
Lehet azért indul nehezebben mert gyengusz akku?
Esetleg fos a shell 95-ös benzin?
ülésszivacsot vivel ragasztod?... öntapadós az a fele, de szerintemnem fog jól ragadnyi e.