igaz,hogy én is csak most vettem,de következőkre mindenképp figyelj oda:az azonosító szám a motorról egyezzen a papirjaiba feltüntetettel,gyújtásra,a váltóra(fokozott figyelmet adva a második sebességre),a motor ne kopogjon illetve lehetőleg semmilyen különleges zajt ne adjon ki illetve a motor hűtésére is érdemes odafigyelni.remélem tudtam segíteni:)
Most készülök venni egy ilyen gépet, nagyon megfogott! 96-ost néztem ki, tetszik is, meg az ár is jó lehet nekem.
A szokásos dolgokon kívül van még mire odafigyelni? :)
Illetve nagy kérdés, hogy a 164 centimmel érdemes megpróbálkoznom ezzel a géptípussal?
Azt mondta az eladó, hogy van hozzá neki valami "kutyacsont" amivel lejjebb tehető a gép. Biztonságos ez?
Köszönöm a válaszokat!
Ezt töltsd le! Szükséged lehet még rá.
Ha leírnád hogy mi a gond a váltóval.... mert ha dobálja a kettest meg a négyest ahármas meg az ötös meg már nincs is akkor azon az olajcsere nem segít.
Helló.lenne még két kérdésem:volt valakinek a váltóval problémája?(olajcserével megoldható a gond) illetve a második kérdésem az lenne,hogy hol lehet megnézni,hogz milyen olaj kell a 96'os kawasaki zx6r-be?köszi
Szia.Látom,hogy régi a hozzászólás így valószínűleg azóta orvosolva lett a probléma.Leírnád kérlek,hogy miként lett megoldva?valószínüleg hasonló probléma van az én 96-os zxr-emnek is.köszi
Köszönöm a segítséget!Holnap elviszem karbi szinkronra illetve tisztitásra illetve ahogy ajánlottad a benzinszűrő is meg lesz nézetve. Amúgy ennek a típusnak vannak specifikus hibái amire érdemes odafigyelnem?
Igen, az a tekerő, de az 3 állású. Értelemszerűen mindig On-on hagyod, off a zárva a fuel pedig a tartalék. Én pl. soha nem tettem offra, kivétel télen amikor hónapokat állt.
Tekerő=benzincsap.
Esetleg meg kéne nézni a karburátorokat hátha azok dugultak el. Lehet beszívott valami szart a tankból. Lehet egy üzemanyagszűrőt sem ártana cserélni.
Most minden szóba jöhet,mivel még csak ismerkedek ezzel a motorkerékpárral(kb egy hete van meg).Azelőtt egy ZZR kawasakim volt.A tartalék állás alatt a motorkerékpár bal oldalán elhelyezkedő tekerőre gondolsz ami két pozicióba állitható(on-valami illetve off fuel)?Természetesen az on-ra volt rátéve és ha már ez szóba jött akkor érdemes offra kapcsolni, amikor a motorkerékpárt nem üzemeltetem?A benzincsapot pontosan hol is keressem?valami dugulásra gondoltam én is,mivel a motorkerékpár elég hosszú hónapokat állt inditás nélkül egy garázsban..
Sziasztok.Van egy kawasaki zx6r 96`-os motorkerekparom es a minap egyszer csak megallt alattam a gep(fokozotasoan kezdett elmenni belole az ero mintha nem kapott volna eleg benzint).talalkozott mar valaki ezzel az effektussal?mit erdemes ez esetben meglesnem a mocin?koszi
Most készülök venni egy ilyen gépet, nagyon megfogott! 96-ost néztem ki, tetszik is, meg az ár is jó lehet nekem.
A szokásos dolgokon kívül van még mire odafigyelni? :)
Illetve nagy kérdés, hogy a 164 centimmel érdemes megpróbálkoznom ezzel a géptípussal?
Azt mondta az eladó, hogy van hozzá neki valami "kutyacsont" amivel lejjebb tehető a gép. Biztonságos ez?
Köszönöm a válaszokat!
Ha leírnád hogy mi a gond a váltóval.... mert ha dobálja a kettest meg a négyest ahármas meg az ötös meg már nincs is akkor azon az olajcsere nem segít.
Jó gurulászást
Tekerő=benzincsap.
Esetleg meg kéne nézni a karburátorokat hátha azok dugultak el. Lehet beszívott valami szart a tankból. Lehet egy üzemanyagszűrőt sem ártana cserélni.
meg nekem töltsön már valaki valamit.
ha igen akkor is..