mivel kb 226 féle értékelés volt igy nem is tudom...43 as rajtrács volt,itt abszolútban a legjobb 43 időt elérő rider mehetett a 250 ből...
asszem a 18.helyről indultam 10.nek fordultam az első kanyarban,de aztán valahol ugyanott fejeztem be ahol elkezdtem vagy hátrébb piszkosul el voltam már fáradva,mert ez már a 2.nap vége volt és végigmentem minden menetet.Persze ez nem szól mentségemre,de a felétől már alig bírtam forgatni a kormányt .Azért kaptam egy kupát 2.helyezésről Svéd saját háziversenyében-mindmáig nem tudom biztos nekem akarta e adni mindenesetre 4 mp-el elmaradtam attól amit szerettem volna,pedig a motor hibátlan volt.Látható ,hogy Svéd 2011 es űrhajója minimálisat ad a célegyenesben a 2004 es paripának és azt is inkább az áttételezésnek tudnám be,ugyanis nekem az 5.sem forog ki a célegyenes végén.Volt viszont egy rettentő érdekes 4-5 mp-em a két nap alatt:történetesen az első napi versenyen az első kör második kanyar előtt belső ívre mentem kifékezési tervekkel és valahogyan 1 est dugtam 2.fokozat helyett...ezt úgy tolerálta a motor,hogy blokkoló pattogó hátsó kerékkel elindult jobbra a hátulja és még gondolkodni is volt ideje az én nem túl gyors fejemnek:próbáltam kivenni egyből,de az istennek nem sikerült,persze tovább mentünk keresztben-feltartottam a fél mezőnyt és kerestem hogy hová fogok esni..vártam hogy történjen már valami de csak a nyikorgás és pattogás..Amikor már borítani kellett volna hirtelen abbahagyta én pedig beborítottam a tömegbe,mivel más sanszom nem volt.Szóval ez volt eddigi pályamotorozásom leginkább vigyázbanállaszar pontja.Két szóval :jó volt.Bővebben :kurva jó volt
Üdv Zöldek! Hétfőn 8-ra viszem műszakiztatni a gépet, de elfelejtettem megkérdezni, h milyen tartozékok szükségesek, h ne bukjon meg a gép. EÜ. doboz izzókészlet még mindig játszik?
43 an rajtoltunk....ilyenkor borzasztó nagy élmény az első két kör a végefelé rajta vagyok,szépen bejelölve -Svéd csak elkapott az enterprájzzal jó béna voltam
Sziasztok.
Hozzáértőkhöz lenne most leginkább a kérdésem.
Van egy kawasaki zx 6r 98 as évjáratú motorom.
Vettem hozzá egy finster sport dobot.
Az lenne a kérdésem hogy esetleg lesz e a motornak valami baja hogy az összekötő csövet levágtam róla és egy szűkítőt bele hegesztettünk közvetlen a leömlők után és oda lett közvetlen felrakva a dob.Gondolom karbi szinkronra szügség lenne hogy össze legyen hangolva a dobbal.?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Azért elég fura,hogy egyből a váz ill az egyéb hibákat sorolja amik elvileg nincsenek. A tank színe le van szarva de gondolom az sem véletlen más de tényleg semmi köze a motor állapotához. A többivel egyetértek.
Attól hogy piros a tankja még lehet jó motor, menjél el nézd meg, vigyél egy olyan embert aki ért is hozzá nem csak pofázik, ezen emberek ismertetőjele, csendes szerény és bazigyorsan motorozik. Tedd le a lét próbáld ki, ha tetszik alkudjál belőle 40ezret és vidd haza, ilyen egyszerű ez testzsírom.
mondjuk a képen és a leírásban már alapból nem stimmel a km állás. 36941 vs 35900.
De ahogy mondtad is elég érdekesen fogalmazta meg a vázról kapcsolatos tudnivalókat...
asszem a 18.helyről indultam 10.nek fordultam az első kanyarban,de aztán valahol ugyanott fejeztem be ahol elkezdtem vagy hátrébb piszkosul el voltam már fáradva,mert ez már a 2.nap vége volt és végigmentem minden menetet.Persze ez nem szól mentségemre,de a felétől már alig bírtam forgatni a kormányt .Azért kaptam egy kupát 2.helyezésről Svéd saját háziversenyében-mindmáig nem tudom biztos nekem akarta e adni mindenesetre 4 mp-el elmaradtam attól amit szerettem volna,pedig a motor hibátlan volt.Látható ,hogy Svéd 2011 es űrhajója minimálisat ad a célegyenesben a 2004 es paripának és azt is inkább az áttételezésnek tudnám be,ugyanis nekem az 5.sem forog ki a célegyenes végén.Volt viszont egy rettentő érdekes 4-5 mp-em a két nap alatt:történetesen az első napi versenyen az első kör második kanyar előtt belső ívre mentem kifékezési tervekkel és valahogyan 1 est dugtam 2.fokozat helyett...ezt úgy tolerálta a motor,hogy blokkoló pattogó hátsó kerékkel elindult jobbra a hátulja és még gondolkodni is volt ideje az én nem túl gyors fejemnek:próbáltam kivenni egyből,de az istennek nem sikerült,persze tovább mentünk keresztben-feltartottam a fél mezőnyt és kerestem hogy hová fogok esni..vártam hogy történjen már valami de csak a nyikorgás és pattogás..Amikor már borítani kellett volna hirtelen abbahagyta én pedig beborítottam a tömegbe,mivel más sanszom nem volt.Szóval ez volt eddigi pályamotorozásom leginkább vigyázbanállaszar pontja.Két szóval :jó volt.Bővebben :kurva jó volt