Tudod relatív kinek mi az olcsó nekem ez akkora beruházás mint állat. Hidd el ezt a pénzt máshová is el tudtam volna költeni . Mielőtt félre érted nem akarom magam sajnáltatni.
Erre az árra rá jön még a szerelés + úgy a hogy mondod a papírozás de arra ráérnék bőven a műszaki vizsga előtt .
Megérdeklődtem reg. adó nem kell ,mert alkatrésznek minősül csak a eredt vizsga, műszaki, forgalmi,törzskönyv aztán szotyi kb. ennyi.
Most legalább adok egy kis pénzt még az államnak ,mert szegények csak szaros A8-ra telik
Hmm hát olyan vagyok én ? .... jó tudom,hogy annyira nem ismersz de akkor is én törvény tisztelő vagyok fehéreket nem bántok na ha elhiszed ha nem .... .
Amúgy ez az alternatíva sem lenne rossz de sajna hozzáférhetetlenségből nem lehet pedig lennénk 1 páran sztem
Cső Strici
Blokkra várok meg jó magyar papírra de rem. jövőhónapban kész lesz,mert ha nem akkor valakit összeverek.
Kezdem érezni a hiányát egyre jobban sőt
Megérdeklődtem reg. adó nem kell ,mert alkatrésznek minősül csak a eredt vizsga, műszaki, forgalmi,törzskönyv aztán szotyi kb. ennyi.
Most legalább adok egy kis pénzt még az államnak ,mert szegények csak szaros A8-ra telik
Amúgy ez az alternatíva sem lenne rossz de sajna hozzáférhetetlenségből nem lehet pedig lennénk 1 páran sztem
Blokkra várok meg jó magyar papírra de rem. jövőhónapban kész lesz,mert ha nem akkor valakit összeverek.
Kezdem érezni a hiányát egyre jobban sőt
Ja küldtem mailt.
Mi a helyzet a motorral?