Ez azért van így, mert minden motorra a bukógombát a Váz-blokk közös rögzítési pontjára teszik. 1. Mert itt van a legerősebb pont, amit nem szakít le a gomba, másrészt mert itt nem torzul a váz ha ráesik a blokk súlya. Az a szerencsétlen helyzet állt elő, hogy ezen a motoron a rögzítési pont pontosan a víztartály mögött van.
Hát ha bukó gomba van rajta akk csak úgy tudod megoldani ha a tartályt leveszed.... nem tom miért ilyen értelmesen tervezték meg + még az idomon sincs gyárilag furat magadnak kell kigányolni!
Akkor Szerintem nekem azért van kókányolva, mert ahol van a kiegyenlítő tartály, nekem ott van a bukógombám kivezetése...
Örültem volna, ha valami igényesebben csinálták volna meg, na majd még töröm rajta a fejem. Akkor az ülés mellett nincs is tartály?
Egy kis segítség kéne, mert nem tudom hol helyezkedik el a kiegyenlítőtartály, és hogy néz ki a 00-02 modellen, mert attól félek, hogy nekem kókányolva van valami.... (hátsó idom alatt a motoron ülve a jobb oldalt, viszont a túlfolyó a bal oldalon van)
Valakinek lenne egy fényképe ez elhelyezkedéséről, felfogatásáról stb... megköszönném, ha megosztaná velem :)
Köszönöm
Aki nem szavaz az buntetojogi felelossege tudataban kijelenti hogy be....... a f....om
.
*(beutott a fajdalom)
.
*(
Enyém is hegesztve vilt, ki is cseréltem és nem akarom eladni a régit jó lesz üvegasztal talpának
Perec: Elérhetőségem az adatlapomon! Hallom GO komától hogy ebayről kellene lámpa meg 1-2 dolog!
GMAIL-es címre írjatok ha kell valami
Akkor Szerintem nekem azért van kókányolva, mert ahol van a kiegyenlítő tartály, nekem ott van a bukógombám kivezetése...
Örültem volna, ha valami igényesebben csinálták volna meg, na majd még töröm rajta a fejem. Akkor az ülés mellett nincs is tartály?
Egy kis segítség kéne, mert nem tudom hol helyezkedik el a kiegyenlítőtartály, és hogy néz ki a 00-02 modellen, mert attól félek, hogy nekem kókányolva van valami.... (hátsó idom alatt a motoron ülve a jobb oldalt, viszont a túlfolyó a bal oldalon van)
Valakinek lenne egy fényképe ez elhelyezkedéséről, felfogatásáról stb... megköszönném, ha megosztaná velem :)
Köszönöm