Hali!
Tudja valaki, hogy egy Kawa Zx6R 05' nél milyen értéket kell beállítani mikor szinkront állítunk?
jelenleg van egy olyan gondom, hogy alapjáraton, hűvösebb időben olyan mintha saját magát túráztatná a gép
pedig oda is figyeltem hogy levágjam rajta volt egy másikon is mutter papucsa amugy ha a csajomé lenne akkor papucs csávo lennék. szoval ugyanolya a bejövö cső vastagsága mint a kimenőjé 63 65mm körül nem emlékszem és nem merem megnézni a fényképeket a kettő között van egy kis perforált csövecske egy kis gyapot társaságába :D
Nagyon sokba azt hiszem 375 Font volt amikor vettem most 425Font-nál jár most és az árfolyam 280 volt amikor rendeltem szóval kb 120.000 be volt mindennel együtt. Az anyaga carbon titán. A hangja 5.000 felett megfizettethetetlen egyenes út a halláskárosodáshoz ezért mostanában inkább bedobok egy füldugót is de hát igy szeretjük...
Itt vannak a mérertek:
a dob teljes hossza 300mm.
a palást külső átmérője 90mm
a palást hossza: 24mm
a vég felső része: 60mm
az alsó része: 28mm
a vég belső átmérője: 62mm
az ék alaku vágás leghosszabb oldala: 6,8mm
a leömlőtől jövö csatlakozás külső mérete 6,5mm kb.
Délutan átküldöm sajna huzni kell egész nap a f.......... 16-ig jaj elnézést elnézés az akartam irni: igát
Amugy korrekt kis dob egy bajom van vele eleinte tetszet hogy jó hangos - de tegnap egy hosszú út során rá jöttem hogy hasznos dolog a füldugó
Tudja valaki, hogy egy Kawa Zx6R 05' nél milyen értéket kell beállítani mikor szinkront állítunk?
jelenleg van egy olyan gondom, hogy alapjáraton, hűvösebb időben olyan mintha saját magát túráztatná a gép