Hát nagyon tetszett és hálaég nagyon jó lett az utolsó verseny pedig most nagyon izgultam ott az elejébe kicsit féltem talán még ez is volt és ismét tapasztaltabb lettem 1 picit
báák ekkora az egóm hogy csak magamnak válaszolok?
akkor másolom Neked is:
télen még edzek mentálisan , aztán tavasszal megmutatom Ha én nem is, de részben ott voltam, mert a hátsó gumimat elküldtem kicseréltetni
Jaj de váááááárom a tavaszt!
télen még edzek mentálisan , aztán tavasszal megmutatom Ha én nem is, de részben ott voltam, mert a hátsó gumimat elküldtem kicseréltetni
Igen nagyon . Betettek a 15 kockába hát volt majré rendesen eddig még nem volt ilyen hogy izguljak . sokat fen tartottam de jó volt. Zolinak még jobban sikerült .És már nem fáj úgy a térdem kellet neki a torna
Ma azon agyaltam milyen attetelt vegyek majd....most ugye 14-43 van a 15-40 helyett
Iden 0 alkalommal voltam palyan.....es megmondom oszinten parszor sajgott a szivem.. De par pikcsor meg video lattan eldontottem : jovore palya!
3db motul 5100 10w-40 4T van még 4 literes kiszerelésben. Az utolsó 3at adom 8500Ft-os áron. 1100Ft a posta vagy ingyen átveheted személyesen. Ha valaki elvisz mind a hármat akkor 8ezerért adom darabját. Számlát is adok ha kell. Elérhetőségek az adatlapomon. Köszi
akkor másolom Neked is:
Hogy ment a verseny?
Hogy ment a verseny?
Iden 0 alkalommal voltam palyan.....es megmondom oszinten parszor sajgott a szivem.. De par pikcsor meg video lattan eldontottem : jovore palya!
3db motul 5100 10w-40 4T van még 4 literes kiszerelésben. Az utolsó 3at adom 8500Ft-os áron. 1100Ft a posta vagy ingyen átveheted személyesen. Ha valaki elvisz mind a hármat akkor 8ezerért adom darabját. Számlát is adok ha kell. Elérhetőségek az adatlapomon. Köszi