Szia Libing.
Áááá a szokásos, felhív az érdeklődő,hogy jön másnap de mégcsak visszasemhív,hogy bocs nemmegyek.
Így megy ez már régóta, mindenki azthiszi,hogy majd majd fél áron vesz motort pedig K...A NAGYOT téved.
Hol tudsz Te venni még r4-et? Már sehol nem látok én legalábbis! én a power 1 racinget használom az váltotta fel elvileg az R4-et! olajshopon most levan árazva 3200 literje (szerencse havernak autósboltja van 2800ért hozza nekem )
ddt500 az a 10-esedbe? vagy a 6osra mondod?
Go: Téged meg nem bántalak inkább te bántottál engem
Sziasztok!
Nemrégiben boldog tulajdonosa lettem egy Kawasaki Zx-6R típusú mocinak 2002-es évjárat. Az olajat szeretném lecserélni, és az olajszűrőt.
Milyen olajat ajánlanátok, és mekkora mennyiség megy bele? Olajszűrőt hol, és milyet érdemes venni? Esetleg légszűrő?
Áááá a szokásos, felhív az érdeklődő,hogy jön másnap de mégcsak visszasemhív,hogy bocs nemmegyek.
Így megy ez már régóta, mindenki azthiszi,hogy majd majd fél áron vesz motort pedig K...A NAGYOT téved.
ddt500 az a 10-esedbe? vagy a 6osra mondod?
Go: Téged meg nem bántalak inkább te bántottál engem
olajszűrő :csak gyári cikkszáma:16097004 kb 3800 píz
ÉS NEM ÁRT 7-8 ezrenként lecserélni
mutasad milyen paripát vettél?
Nemrégiben boldog tulajdonosa lettem egy Kawasaki Zx-6R típusú mocinak 2002-es évjárat. Az olajat szeretném lecserélni, és az olajszűrőt.
Milyen olajat ajánlanátok, és mekkora mennyiség megy bele? Olajszűrőt hol, és milyet érdemes venni? Esetleg légszűrő?
Válaszotokat előre is köszönöm.