Tényleg szép sisak. Majd írj, ha kipróbáltad, kíváncsi vagyok hogy válik be. Amikor én rákérdeztem a HJC sisakok minőségére a megfelelő topicban, mindenki jól lefikázta őket.
Aki Tegnap meg akarta nézni újra annak itt van este 6-ig megnézheti utána szedem le!
Sajnos a képminőség nem olyan jó nem a jó géppel csináltam azt asszony elvitte kipuff hang
Sok netkretén, olyanra dobál egyeseket, amit meg se nézett...
Anno már erőltettük (páran) hogy mondjuk 1-3 osztályzatot kizárólag kitöltött adatlappal, és kommenttel együtt lehessen adni. Ez se szentírás, de hátha...
Már akartam is kérdezni, hogy ennyire de ennyire nehéz Linuxon videót vágni, hogy csak jővő évig sajátitod el a csinnyátbinnyát Mondom mégis csak sok van ebből az évből hátra
Én is teszek fel majd jövőre képeket, előtte viszont még meg kell tanulnom videóvágni Linuxon. Az a sok kis idióta engem is felhúz, felteszel egy videót amin a szíved szerelme van, és tényleg ilyen simsonos meg robogós internetről tanult motorozni okoskodók beszólnak. Valójában megnéznénk őket, szerintem 100%, hogy mind ilyen életgyenge kis szutyerák.
Boldog Névnapot!
Sajnos a képminőség nem olyan jó nem a jó géppel csináltam azt asszony elvitte
kipuff hang
Anno már erőltettük (páran) hogy mondjuk 1-3 osztályzatot kizárólag kitöltött adatlappal, és kommenttel együtt lehessen adni. Ez se szentírás, de hátha...