Te ha egyszer a farokidomba kotorászol lesd meg nekem légyszí milyen index reléd van amivel ment neked ez a zöld fos amit küldtél, mert nekem az istenért nem akar menni a gyárival. Lehet, hogy megint gyártanom kell házilag egyet, de ha nem nagy trükk kell akkor a gyárit használnám.
Sziasztok! 04-es 636-ra keresek bal oldali oldalidomot és esetleg faokidomot is(az nem létszükség). Repedt,csúszott is érdekel,de ne hiányozzon belőle darab. Szín nem számít.
Jaaa így már ok minden a pillangószelep az megvan + ez a doboz,hogy mi van közte azt nem tudtam majd leinformálom haverom ,mert neki is 05 -öse van atán Ő már cserélte kompletten asszem 55 ezer vol neki cakun pakk.Jó ár érte még jó ,hogy nekem nincs ilyen fölösleges cumó benne .
Meg lassan összehozhatnánk valami találkát. Mit szólsz?
Te ha egyszer a farokidomba kotorászol lesd meg nekem légyszí milyen index reléd van amivel ment neked ez a zöld fos amit küldtél, mert nekem az istenért nem akar menni a gyárival. Lehet, hogy megint gyártanom kell házilag egyet, de ha nem nagy trükk kell akkor a gyárit használnám.
Látom sokan olvastatják ki a hibakódokat a motorból! Pontosan mivel lehet ezt kiolvastatni?!
Megéri neked ezért a csúnya kerékért