fél nap...akkor 6 tól 10 ig pont befejezzük...mi a fél nap?mert a fékbetét csere ugy 4 perc..a fékfolyadék 7..szóval 4 óra ...na az egy vázról komplettre összerakás
gyere bármikor..7 végén ugysem vagyok otthon..vagy gyerekezem vagy motorozom..ez a szabadidő
inkább 7 köznap meló után..abban jo vagyok..11 ig műhelyben lenni
szép összeg szerepel rajta... Már csak az lesz a kérdés hogyan hajtom be rajta... Mert ennyit tuti nem fizet ki kpra... Akkor ugye bíróság... aztán polgári per...
Amúgy melyik hétvégén érnél majd rá egy nagy szervizre? (fékbetét, fékolaj, exup, csavarok) A fizetséget majd megbeszéljük.
ha kevés lenne a pénz ami szerepel rajta,szójjá...küldünk a szomszédhoz albán pékeket akik lerágják a husát,vagy viharsaroki romákat....tudod: nem vagyok erős ,,csak térerő mindíg legyen azalényeg
Na voltam ma Kawasaki M3ban... Megkaptam az árajánlatot a javításról amit beadtam a rendőrségre. Ezúton köszönöm a segítséget Joenak és Nógrádi Csabinak!
280688372400
mert zöld feliratosat még nem találtam
ddt: Pontosan mi ez? Mert nem nagyon dobott ki rá találatot!
ha van valami jó,jöhet
e-h fékbetét?
Köszi előre is
inkább 7 köznap meló után..abban jo vagyok..11 ig műhelyben lenni
Amúgy melyik hétvégén érnél majd rá egy nagy szervizre? (fékbetét, fékolaj, exup, csavarok) A fizetséget majd megbeszéljük.
Inkább maradj a teánál
és remélem minél hamarabb tolunk pár hideg sört, ilyen melegben kell a védőital
Remélem Hétfőn vagy kedden már birtokában lehetek annak az alkatrésznek Roli