636 fórumba menj át írd be keresőbe hogy plexi és a 2 oldalon lesz valami bazsi vagy ki árulta annó tőle kérdezz véleményt meg hogy tud e még mert ránézésre nem csúnya
nincs mit 1 sör ha talizunk......pfej ------alkoholistává tesztek...
amugy van egy régi monda...
megy a lakatos az uton egy kalapáccsal...egyszer csak látja hogy az ut szélén áll egy verda..lerobbant...odamegy mi a baj..aszondja tulajnak..:üljön be,ha szolok inditson..nézdegél a motortétbe 1 percet majd odakoppint a kalapáccsak egy alkatréstre...szol a tulajnak :indits..és az verda beindul...tulaj hálálkodik kérdi mivel tartozik..aszondja szaki..101 ft lesz...
101?kérdi a tulaj...de miért?
1 amiért odaütötem 100 amiért tudtam hogy hova üssek...
Köszönöm a tanácsodat!
Elvittem a gépet kerék centírozásra, mert rázott az eleje. 35g-ot kért a műszer szerint. A gumis szerint ez már okozhatta a rázást. Ki lett centírozva és mint utólag kiderült, a fékbetét sem volt kellően meghúzva a helyén. Próbakörön hibátlanul ment, 110-ről intenzíven fékezve sem rázott egy cseppet sem. Szerencsére csak ez volt a baj.
Köszi még egyszer!
és a törlés is úgy működött ahogy mondtad viszont a dealer mode1 csak nem működik vagy én nem tudom gyujtást adtam testhez toltam a diag. kábelt és nem történt semmi viszont a dealer mode2 simán megy hiba nélkül lehet az mode1 igényli a piros kulcsot
azé épp most nézegetem a z UEM Alok Adria cimlamos időket a versenyről....és annyira dagad magam előtt a mellem hogy az enyém a komplett mezőny legjobb ideje..ezt bekereteztetem basszus..még ha 518 ezreddel elmarad az egyes időtöl akkor is...
és 7végén..motorozni fogok végre..
Nálunk rendelhető!