nekem ehhez most nincs kedvem..,mert lesz minnyá egy laptop minusz....vót 2.03 igy bemutatkozásnak,.,..ugy mnetem ki,hogy ha sikerül jonéhány év 600 as után az 1000 rel 10 mp re megközelitenem a 600 at ,akkor elégedett leszek..ehhez képest 3mp...olyan futóművel amihez közöm nem volt..használt gumikkal..rossz áttétellel.ellenben a radkó fék..überhyperkurvajó..gyári fékbetéttel..meg rbf 600 zal..kormánygátló teszi a dolgát szerintem ha nem lenne konkfüvesterületen----az a konkRÉT---megdöglenék..hátsó futómű jol sikerült egyenlőre még nem álligatok amig 2 perces idő van,gumikép gyönyörű,nem szaggatja--szóval péntek..péntekig nem állitok futóművet..ebből ki lehet okoskodni mit szeretnék menni a versenyen
keresem a konvertájologecit,,megaviszkimsincsmeg..volt magyaros muviméköröm,de az meg nincs meg..tehát ből...mármint ha nincs meg akkor az ből..érted..hahha--haa-haa--/Gallamiki/
de szar...próbálom..várjábazmeg
mivanpöcsök?
lustaésfáradtvagyokszóközttenni.
nemvoltrosszvála
sztrás a 10R
nemárulomel mennyitmentem vele a kézfogáson,mer--mernem..
uccssehiszitekel,,meg különbenis van video,demost nemtömöritek.
Kibaszott jó estét mindenkinek!
Crazy: Karok megjöttek?
Illetve hivatalos infó van már a kawasaki részéről a nyílt napokkal kapcsolatban? Vagy a ringes dolog nem kavar be?
A laptopba meg basszd bele az ácskapcsot és tömörít az magától
de szar...próbálom..várjábazmeg
lustaésfáradtvagyokszóközttenni.
nemvoltrosszvála
sztrás a 10R
nemárulomel mennyitmentem vele a kézfogáson,mer--mernem..
uccssehiszitekel,,meg különbenis van video,demost nemtömöritek.
Jobb lenne az a sávoly
Crazy: Karok megjöttek?
Illetve hivatalos infó van már a kawasaki részéről a nyílt napokkal kapcsolatban? Vagy a ringes dolog nem kavar be?
Én elmegyek mindkettőre asszem, nekem volt már egyesem
Szerencsés vagy, neked az sincs túl messze, ország közepén ezért jó lakni