Dobom a csomagot majd! Ja meg akkor holnap felhívom a kawa szervízt és szépen bejelentkezek majd mondjuk a kawa ringes tali előtt! Így 2 dolgot letudok egyszerre!
Sok sikert hozza.varom a videot,egykerot is tegyel bele .
Egyebkent mar az M3 kawasakiban talalkoztunk a Nogradi Csabanal,de nem akartam mondani h itt neten neha mar irkaltunk.Majd legközelebb.
más a megszokás más az összesimulás...basztam neki már kerón hoztam haza kb mert mindenhol dobálja fel..és itt jo mert nem kell végigváltogatni..a 3.bőven jó 210 ig jo a sulyelosztása azt kel mondjam jobb mint a 6 osé..de olyan szinten idegbetegül reagál minden mozdulatra.....szóval meg kell találni azt a keskeny mesgyét ahol tökéletesen motorozható és akkor nincs baj...asszem inkább gumira költöm majd a pénzt mert erő az van sok is.
Hat igen eleinte meg meg kellesz szokni,mert nagyon sokat mentel a 636-al.szerintem olyan 1000km kb mikorra rendesen megerzed az izet rendesen es akkor majd jönnek a jo köridök is .
Nekem a Z.750-en 2honap volt mire megszoktam a -1,plussz 2öt.(mondjuk en balfasz amatör is vagyok)
kb semennyire..ujra kell szokni mindent.kibaszott erőben van,de annyira hogy az általam eddig próbált ezresekkel még köszönőben sincs.felkerült rá egy -1+3 as áttétel is.sportszűrő, Two Brothers..más változás nem lesz.illetve felraktam egy 2009 es 10 R radiális főféket..Illetve kap egy futóműátszelepelést Csika jóvoltából.viszont sokkal több a hely rajta és borzasztó kényelmes-bár én még a 636 hoz vagyok közelebb.pályán majd kiderül jó döntés volt e a váltás....
Akkor holnap feladom! Ajánlott levélként adom majd! Mailbe egy címet dobjál már! Ja és akkor igaz gond nélkül felmegy az én motoromra a cumó mert ha jól emléxem 05-06-os rendeltem!Vagy semmi különbség nincs a 2 között?!
persze hogy ne..de tényeket közölj határozottan ,ne kérdezősködj meg érdeklődj..mondd hogy jöjjön a fosáért mert már az övé..és hozzon egy kicsivel több pénzt mint amit te otthagytál..kb 50 nel többet mert annyi volt az átirás.
Majd számolj már be a fejleményekről... Vagy itt vagy emailben...
DanGer-en nézd meg 26 db ezres
Tudja valaki kb. mennyi hűtőfolyadék megy bele '04 636-ba ?
Egyebkent mar az M3 kawasakiban talalkoztunk a Nogradi Csabanal,de nem akartam mondani h itt neten neha mar irkaltunk.Majd legközelebb.
Nekem a Z.750-en 2honap volt mire megszoktam a -1,plussz 2öt.(mondjuk en balfasz amatör is vagyok)
?
?