Tuti biztosra mondod ,hogy KPM-nél nem kötnek bele ?,mert tegnap felhívtam őket az indexek miatt (azt hittem gyorsan fog villogni és ,hogy a hátsó és első is ledes lesz) pöttyet bunkó volt a vizsga biztos azt mondta csak azzal az irány jelzővel és tartozékokkal fogadja el amivel a gyárból kigurult a motor ha ez hiányzik ne is merjek odamenni .
Na kaptam árajánlatot a Miskolci szervíztől is de lehet zokon vették amikro említettem hogy az olajat,olaj-légszűrőtplusz a fékolajat nem kellene basztatni mert abban max 500km van! De most őszintén faszom cseréltetné le!Azért nem vagyok milliomos
A 24 000km-es szervíz 4.7 óra és 55.800 ft-ba kerül ez tartalmazza a gyertyák ,olaj olajszűrő.stb cseréjét+komplett átvizsgálás beszabályozást. Crazy ez mennyire reális!?
Jó reggelt skacok.
Mint mindig lenne 1 hülye kérdésem összeraktam a motort vizsgára gyári biz baszok rajta: rendszámtartó+gyári rendszám világítás+gyári index hátul elöl viszont ledes E jelzéses és persze rendes tempóba villog nem gyorsan gondolom ezt elfogadják... vagy nem ?. A gáz sztem a rendszám táblával van 4 helyen van kilyukasztva szerintetek így a KPM át engedi vagy vigyem maszekhóz ?
Na énis úgy gondolom, hogy bele lehet... Persze lehet a raktárakban is áll akár 1 évet az olaj..ezzel annyi a különbség, hogy fel lett bontva..azt állt a garázsba 1,5 évig kb.
Én a Motullal vagyok kiegyezve 5100 v 7100 de a második annak már szép ára van és inkább pályára való..
Mikor gurulsz el erre Pécs fele vele, mehetnénk egyet az új vasakkal
Megérkezett az olaj és a szűrő! Mikor vihetem be hozzátok a gépet?
akkor..legyen csak 12 bele
8at találtam neten, de 12re emlékszem,de 10 van benne,de 14et szeretnék.
Nekem majd tesóm intézni ha minden jól megy a vizsgát
A 24 000km-es szervíz 4.7 óra és 55.800 ft-ba kerül ez tartalmazza a gyertyák ,olaj olajszűrő.stb cseréjét+komplett átvizsgálás beszabályozást. Crazy ez mennyire reális!?
Mint mindig lenne 1 hülye kérdésem összeraktam a motort vizsgára gyári biz baszok rajta: rendszámtartó+gyári rendszám világítás+gyári index hátul elöl viszont ledes E jelzéses és persze rendes tempóba villog nem gyorsan gondolom ezt elfogadják... vagy nem ?. A gáz sztem a rendszám táblával van 4 helyen van kilyukasztva szerintetek így a KPM át engedi vagy vigyem maszekhóz ?
FONTOS lenne a válaszotok főleg Joe bácsié .
Nekem ha minden jól megy csütörtökön itt lesz a garázsba
Én a Motullal vagyok kiegyezve 5100 v 7100 de a második annak már szép ára van és inkább pályára való..